n11.com, iş ortakları için iki noktada "Mağaza Destek Noktası" açtı

n11.com, iş ortakları için iki noktada

E-ticaret platformu n11.com, İstoç ve Eminönü'nde iş ortaklarının diledikleri her konuda bilgi ve destek alabileceği Mağaza Destek Noktaları’nı açtı. Bu noktalar, iş ortaklarına online mağaza sahibi olmaktan satış yönetimine, ürün listelemeden e-ticaretin püf noktalarına kadar birçok konuda destek olmayı hedefliyor.

İş ortaklarına özel ücretsiz verilecek hizmetlerle yola çıkan n11.com, mağazası olan ya da mağaza açmak isteyen herkesi artık İstoç ve Eminönü’nde ağırlayacak. Sektörü geliştirme ve büyütme hedefiyle iş ortaklarına adım adım yaklaşan n11.com’un Mağaza Destek Noktaları'nda "nasıl mağaza açılır, satışımı nasıl yönetirim, başarılı ürün listeleme ve stok kontrolü nasıl olur" gibi sorulara cevaplar bulunacak.

Fotoğraf stüdyosu, n11.com ve n11pro mağaza açılış ve platform desteği, kategori yöneticileriyle iletişim ve koordinasyon, satış ve kampanyalarla ilgili toplantılar, paketleme ve promosyon ürünleri ve e-ticaret eğitim hizmetlerini ücretsiz veren mağaza destek noktalarıyla her geçen gün yenilikler yapmaya devam eden n11.com, bu yollarla iş ortaklarına kolaylık sağlamayı ön plana alıyor.

Her geçen gün bir yenilikle karşımıza çıkan n11.com, geçtiğimiz dönemde Biletall.com altyapısı ile uçak bileti satmaya başlaması ve kişiye özel sanal garajlar oluşturabilmeyi mümkün kılan Garajım ile de dikkatleri üzerine çekmişti.

Mağazaların adresleri: n11.com İstoç Mağaza Destek Noktası: İstoç Toptancılar Çarşısı Mahmutbey Mah. 2448. Sokak 27. Ada No:71 Bağcılar/İstanbul

n11.com Eminönü Mağaza Destek Noktası: Hobyar Mahallesi, Yalıköşkü Cad. No:6 Bahçekapı, Fatih/İstanbul

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.