n11.com, Biletall.com altyapısıyla uçak bileti satışına başlıyor

n11.com, Biletall.com altyapısıyla uçak bileti satışına başlıyor

Türkiye'nin e-ticaret devlerinden n11.com, geçtiğimiz kasım ayında The Abraaj Group'tan yatırım alan Biletall.com ile iş birliği yaparak online uçak bileti satışına başlıyor. Online alışverişte vakit kaybını azaltacak bu yeni hizmet ile n11.com’dan yapılan alışverişlerle kazanılan kuponlar, uçak bileti alışverişlerinde de kullanılabilecek.

n11.com, bu yeni özelliğiyle uçak bileti alımlarında ayrıca bir web sitesine girme yükünü de ortadan kaldırmayı hedefliyor. Biletall.com altyapısıyla n11.com üzerinden bilet satın almaya imkân sağlayan yeni hizmet, n11.com'dan yapılan alışverişlerden kazanılan kuponları da uçak bileti alımlarında indirime çeviriyor. n11.com'un bu yeni hamlesi e-ticarete yeni bir ivme kazandırırken, Biletall.com'un büyüme stratejisini de bu sayede görmüş oluyoruz.

Bu kadar kolaylığa rağmen tüketicilerin bir pazaryerinden bilet almaya nasıl yaklaşacağını ise birlikte göreceğiz. Gelişme ile ilgili n11.com'un ve Biletall'ın açıklamaları da dikkat çekiyor. n11.com'un Satış Genel Müdür Yardımcısı Örpen Koçak, bu yeni gelişme ile ilgili olarak şunları söyledi: "Açıkpazar modelini takip eden platformlarda fiziki ürünler satılırken uçak bileti gibi hizmet sektörünün yapı taşını ve online pazarın en yüksek paydasına sahip olan ürün grupları turizm alanında profesyonelleşmiş web siteleri veya seyahat acenteleri üzerinden satılıyor. Artık n11.com kullanıcıları bilgisayar, cep telefonu, ayakkabı, tencere tava, köpek maması gibi ürünleri alırken, uçak bileti, eğlence bileti, otobüs bileti, otel rezervasyonu, yurtdışı turları gibi paketlerini de n11.com’dan alabilecek."

Biletall.com'un CEO'su Yaşar Çelik ise platformun ürün sepetinde bulunan 200’den fazla havayolu biletini n11.com iş birliğiyle online alışveriş severlerin hizmetine sunmaya başladıklarını, kullanıcıların tek yapması gerekenin n11.com'da Uçak Bileti ana sayfasından seyahat rotasını yazarak arama yapmak olduğunu belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.