n11.com'dan kişiye özel sanal garaj: Garajım

n11.com'dan kişiye özel sanal garaj: Garajım

Geçtiğimiz günlerde n11.com'un Biletall.com altyapısıyla uçak bileti satışına başladığını bilgisini sizlerle paylaşmıştık. n11.com'dan şimdi bir yenilik daha geldi; Garajım.

n11.com, yedek parça, aksesuar ve tuning, ses sistemleri ve navigasyon bulucusu platformu Garajım’ı hizmete açtı. n11.com'un "Otomotiv" kategorisi sayfasından erişilen Garajım paneli, araçla ilgili bilgileri tek girişten sonra kaydediyor, araca uyumlu parçaları sisteme kayıtlı 2 milyondan fazla ürün arasından seçerek filtreliyor. Bu pazardaki en hareketli alanlardan biri olan uygun lastik ve jant bulma hizmeti yakın da Garajım'da olacak.

Garajım, hem web hem de mobilde yayına alındı ve ilk haftasında 30 binden fazla kullanıcıya ulaştı. Gelelim detaylara, araca uygun parçaları görüntülemek için aracın tipini, yılını, markasını ve modelini sisteme girmek yeterli. Kullanıcıların araca uygun parçalara buradan ulaşabiliyor, ayrıca belirtelim 10 araca kadar kayıt da mümkün. Kişilerin haricinde KOBİ'lerde bu hizmetten yararlanabilir görünüyor.

Şimdilik 30 bin kadar kullanıcı olan Garajım'ın hedefi ise 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.