Burak Sezercan: Olağanüstü girişimlere ulaşmayı hedefliyoruz

Burak Sezercan: Olağanüstü girişimlere ulaşmayı hedefliyoruz

Bugün Londra'da gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Connect: London konferansımızın konuşmacılarından olan Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Burak Sezercan, Türkiye İşBankası ve bankanın yurt dışındaki faaliyetleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye İş Bankası'nın Türkiye'nin en büyük özel bankası olduğunu belirten Burak Sezercan, Londra'da iki şubeye sahip olduklarını da ekledi. Türkiye'deki girişim ekosistemi ile ilgili bilgiler de paylaşan Sezercan, 2018 yılının ilk çeyreğinde ülkemizdeki girişimlere 18,9 milyon dolar yatırım yapıldığını belirtti.

"Olağanüstü girişimlere ulaşmayı hedefliyoruz"

Fintech'leri rakip olmak görmek yerine onlarla beraber çalışmayı hedeflediklerini de belirten Sezercan, Kolektif House'ta yer alan Türkiye İş Bankası'nın girişimcilik programı olan Workup'tan bahsetti. Workup sayesinde olağanüstü erken aşama girişimlere ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Sezercan, girişimlerin gelişmesini desteklemeyi amaçladıklarını da paylaştı.

Her dönem için 10 girişim seçtiklerini ve dönemlerin 6 ay sürdüğünü belirten Sezercan, Workup programının teknoloji odağında olan ve sürdürülebilir bir iş modeline sahip olan girişimler için olduğunu da paylaştı. Sadece Fintech'leri değil teknoloji odağında olan diğer girişimlerin de kabul edildiği Workup girişimcilik programının geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci döneminde 10 mezun verdiğini de ekleyelim.

Seçilen girişimlere Türkiye İş Bankası ailesine giriş ve partner desteği gibi ayrıcalıklar sunduklarını da belirten Sezercan, Workup programına katılan girişimlerle ilgili örnekler de paylaştı

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.