Yemek dağıtımına başlayan Scotty, ADVentures'tan yatırım aldı

Yemek dağıtımına başlayan Scotty, ADVentures'tan yatırım aldı

İlk olarak 2017 yılının Haziran ayında karşımıza çıkan Scotty, İstanbul’un trafik derdini çözmek ve hızlı bir ulaşım seçeneği sunmayı amaçlayan bir girişim. Geçtiğimiz Ocak ayında yemek dağıtımı işine de giren Scotty, Türkiye'de seri A ve B yatırımları yapmak için kurulmuş butik bir risk sermayesi fonu olan ADVentures'tan yatırım aldı.

Yemek etkisi

İstanbul'un ardından İzmir'de de hizmet vermeye başlayan Scotty, mevcut uygulaması içinde yayına aldığı yemek siparişi verebilme özelliğiyle kullanıcılarına kişiye özel bir paket servisi deneyimi de sunuyor. Yemek dağıtım alınına girmesi ile birlikte ADVentures'ın dikkatini çeken Scotty'nin ne kadar yatırım aldığı veya değerlemesi ile ilgili bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim.

Yurt dışındaki Go-Jek, Pathao, Alopeyk ve Grab Bike gibi modelleri yaklaşık 8 aydır takip ettiklerini belirten ADVentures, yatırımcı olarak dünyanın birçok ülkesinde başarılı olmuş bir iş modelinin Türkiye'de hayata geçmesinin oldukça heyecan verici olduğunu da paylaştı.

Scotty'nin 11 aylık bir firma olmasına rağmen yemek dağıtımının da başlamasıyla bu hafta toplam 1 milyon toplam işleme ulaştığını da belirten ADVentures, önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde Scotty'nin değerlemesinin 1 milyar doları geçeceğine inandıklarını da paylaştı. Son olarak sizinle risk sermayesi fonu olan ADVentures ile ilgili yakın zamanda daha fazla bilgi paylaşacağımızı da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.