Screely: Ekran alıntılarına arka plan ekleyen web aracı

Screely: Ekran alıntılarına arka plan ekleyen web aracı

İşiniz gereği sıklıkla ekran görüntüsü almanız gerekiyorsa, aldığınız ekran görüntülerini düzenlemek için genellikle Photoshop ya da üçüncü parti tasarım uygulamaları kullanıyor olabilirsiniz. Eğer bu tasarım araçlarını ekran görüntüsüne arka plan eklemek gibi basit bir işlem için kullanıyorsanız, artık onlara ihtiyacınız olmadığını söyleyebiliriz.

Zira tarayıcı üzerinde kullanabildiğiniz Screely, tamamen bu ihtiyaca cevap veren bir araç. Siteyi açar açmaz karşınıza çıkan kısımdan, ekran görüntülerini yükleyebiliyor ve istediğiniz arka plan rengini kullanabiliyorsunuz.

Bu arada isterseniz renkleri sağ tarafta yer alan kutucuk üzerinden değiştirebileceğinizi de belirtelim. Basit çalışma prensibiyle dikkat çeken Screely, şimdilik sadece 3 özelliğe sahip. Ekran görüntülerini sürükleyip bırakma, arka planı saydamlaştırma ve panodan kopyala - yapıştırmayla sınırlanan bu özelliklere yenilerinin de eklenmesi bekleniyor. 

Gelecek günlerde Screely'de bulabileceğiniz özellikler ise gradyan arka planları, web uzantılarını, GIF desteğini, fotoğraflı arkaplanları, ekran görüntüsündeki renkleri seçmeyi, ekran görüntüsü kırpmayı ve ortaya çıkan içeriği Twitter'da paylaşmayı kapsayacak. Umarız bu basit araç, yeni geliştirmeler yaparken doğru hedef kitleyi yakalama şansını elde eder.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.