Wozniak, bitcoin ve blockchain teknolojisinin tam potansiyeline erişmesinin 10 yıl süreceğini belirtti

Wozniak, bitcoin ve blockchain teknolojisinin tam potansiyeline erişmesinin 10 yıl süreceğini belirtti

Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, 15-18 Mayıs tarihleri arasında Viyana’da düzenlenen WeAreDevelopers kongresi açılış konuşmasında kripto para birimleri ve blockchain teknolojilerinin geleceği hakkında konuştu.

Blockchain teknolojisinin IT alanında bir devrim olduğunu belirten Wozniak, teknolojinin birçok uygulama alanı olduğunu anlattı.

Blockchain teknolojisinin tam potansiyeline on yıl içerisinde erişeceğine inandığını belirten Wozniak’ın kripto para birimleri ve blockchain teknolojisi hakkındaki pozitif görüşleri biliniyor. Geçtiğimiz Ekim ayında Las Vegas’ta düzenlenen Money20/20 konferansında da konuşan Wozniak, bitcoinin, altından ve ABD dolarından daha iyi olduğunu belirtmişti.

Wozniak bu savında, bitcoinin sınırlı sayıda olmasını, buna karşın doların federal hükümet tarafından istediği zaman basılabildiği fikri ile hareket ediyor. Buna rağmen Viyana’daki konferansta konuşan Wozniak, sürekli fiyatları kontrol eden bir yatırımcı gibi yaşamak istemediği için, biri hariç bütün bitcoinlerini sattığını belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.