Netmarble EMEA CEO'su Barış Özistek ile yeni oyunları olan Iron Throne'u konuştuk

Netmarble EMEA CEO'su Barış Özistek ile yeni oyunları olan Iron Throne'u konuştuk

Netmarble EMEA CEO'su Barış Özistek ile Netmarble EMEA'in gelecek planlarını ve Netmarble'ın yeni oyunu olan Iron Throne'u Arda Kutsal'a anlattı. Özellikle Orta Doğu bölgesinde mobil oyun pazarının oldukça büyük olduğunu dile getiren Özistek, Lineage 2: Revolution oyunlarına Haziran ayında Arapça dil desteğinin ekleneceğini de belirtti.

Netmarble'ın ilk strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Iron Throne, yaklaşık 3 yıldır 50 kişilik bir ekip tarafından geliştiriliyor. Hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda olan Iron Throne, gerçek zamanlı strateji modelini MMO ile buluşturuyor.

4 farklı savaş modu

Iron Throne'u Netmarble'ın ustalık dönemi oyunu olarak gördüğünü belirten Özistek, oyunun içinde gelişmiş bir yapay zeka olduğunu da ekledi. Tamamen Türkçe dil desteğine de sahip olan strateji oyunu Iron Throne, 20'e 20 ve 100'e 100 savaşlar yapmanıza da olanak tanıyor.

Büyük Savaş, Lejyon Savaşı, Boyut Savaşı ve Kasaba Modu olmak üzere 4 farklı çeşitli savaş modlarına sahip olan Iron Throne, oldukça başarılı grafiklere sahip. Batı coğrafyasının strateji oyunlarını daha çok sevmesi nedeniyle Iron Throne'u daha çok batı ülkeleri  için geliştirdiklerini de belirten Özistek, oyunun batı coğrafyasının bir numaralı oyunu olmasını istediklerini de paylaştı. Dilerseniz Iron Throne oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.