Netmarble'ın rol yapma oyunu Lineage 2: Revolution, 54 ülkede kullanıma sunuldu

Netmarble'ın rol yapma oyunu Lineage 2: Revolution, 54 ülkede kullanıma sunuldu

Asya’nın en hızlı büyüyen oyun şirketleriden olan ve ülkemizde de faaliyet gösteren Netmarble, yeni rol yapma oyunu olan Lineage 2: Revolution ile karşımızda. Henüz piyasaya sürülmeden 1,5 milyon ön kayıt alan Lineage 2: Revolution, ülkemiz de dahi olmak üzere 54 ülkede kullanıma sunuldu.

Geçtiğimiz yıl Güney Kore’de yayınlanan Lineage 2: Revolution, Google Play ve App Store’da 11 Asya bölgesinde en çok kazandıran oyun olmayı başarmıştı. Ağustos ayında Japonya’da yayınlanan Lineage 2: Revolution, App Store’da 18 saat içinde en çok kazandıran oyun da oldu.

Kuzey Amerika’da ise en büyük ölçekli çok oyunculu mobil oyun olan Lineage 2: Revolution, MMORPG türünde bir oyun. Çevrimiçi PC oyunu olan Lineage 2 oyununun mobil versiyonu olarak karşımıza çıkan Lineage 2: Revolution, PC versiyondaki tüm özellikleri mobil platformlara taşımayı başarıyor.

Akınlar, kale kuşatmaları ve daha fazlası

Açık alanlar, akınlar, 200 oyunculu kale kuşatmaları, karakter tasarım özellikleri ve sınıfları gibi özellikler sunan Lineage 2: Revolution, gerçek zamanlı 3’e 3, 5’e 5, 20’ye 20 ve 50’ye 50 PvP savaşları yapma imkanı sunuyor. Netmarble Games’in Chief Global Officer’ı Seungwon Lee yaptığı açıklamalarda Lineage 2: Revolution oyununun gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak sunulan Lineage 2: Revolution'ın yaklaşık 1,28 GB büyüklüğünde olduğunu da ekleyelim. Dilerseniz Lineage 2: Revolution oyununu hem Android hem de iOS platformlar için buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.