İşletmeler için görüntülü görüşme platformu 11Sight, 1,1 milyon dolarlık yatırım aldı

İşletmeler için görüntülü görüşme platformu 11Sight, 1,1 milyon dolarlık yatırım aldı

Daha önce İstanbul Startup Angels'tan yatırım alan ve işletmeler için kolay kullanımlı bir görüntülü görüşme platformu sunan 11Sight, Amerika’da seri bir girişimci olan Meng Hsiung Kiang önderliğinde 1,1 milyon dolarlık yatırım aldı.

Herhangi bir uygulama yüklemeye gerek kalmadan tek tuşla ​görüntülü görüşme ​başlatılabilen bir servis olan 11Sight, son kullanıcıların herhangi bir uygulama yüklemesine ve iletişim bilgilerini paylaşmasına gerek kalmadan görüntülü görüşmeyi başlatabilmesiyle dikkat çekiyor.

Aleks Göllü, Farokh Eskafi ve Ercan Gümüş tarafından kurulan ve yakın zamanda Hindistan pazarına giriş yapan, San Francisco merkezli bir girişim olan 11Sight, 21 kişilik bir ekipten oluşuyor. Hedeflerini ABD, Türkiye ve Hindistan pazarında, otomotiv ve emlak dikeyinde hizmet veren firmalar ile pazaryeri girişimleri olarak açıklayan platform, Türkiye, ABD ve Hindistan pazarında aralarında Pinc, Dealer.com, Fiat, Garanti Koza gibi kurumsal firmaların da bulunduğu 800 kullanıcı tarafından kullanılıyor. Bugüne kadar sistem üzerinde gerçekleşen görüşme sayısının 75 bin olduğunu da belirtelim.

Aldığımız bilgiye göre, söz konusu yatırım ile şirket yapısını LLC’den C-Corp’a çevirerek mevcut yatırımcıların hisse devirlerini de gerçekleştiren 11Sight, aldığı yatırımı öncelikli olarak ürününü geliştirmede ve pazarlama/iş geliştirme faaliyetlerinde kullanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.