İstanbul Startup Angels, görüntülü konuşma girişimi 11Sight'a yatırım yaptı

İstanbul Startup Angels, görüntülü konuşma girişimi 11Sight'a yatırım yaptı

İşletmeler için kolay kullanımlı bir görüntülü görüşme platformu sunan 11Sight, İstanbul Startup Angels ile 540 bin TL değerindeki tohum yatırım turunu tamamladı.

2016 yılında düzenlenen ve İSA ile Nexus Ventures işbirliğinde yürütülen IoT Telco Labs programındaki girişimlerden biri olan 11Sight yatırımına, İSA üyelerinden Murat Kantarcı, Hande Enes ve Nexus Ventures'dan Burak Örücü katıldı.

İşletmeler için kolay kullanımlı bir görüntülü görüşme platformu sunan 11Sight, uygulama yüklemeye gerek kalmadan tek tuşla ​görüntülü görüşme ​başlatılabilen servisini Türkiye ve ABD pazarında geçtiğimiz Eylül ayında beta olarak kullanıma açmış.

Girişim bu sürede Türkiye ve ABD pazarındaki 230 işletme tarafından kullanılmaya başlamış, almış olduğumuz bir diğer bilgiye göre 25 bin görüntülü görüşme gerçekleştirmiş.

İstanbul Startup Angels, 11Sight ile 8. yatırımına imza atmış oldu

11Sight yatırımını, ürün geliştirme ve pazarlama/iş geliştirme faaliyetlerinde kullanacakmış

Girişimin sunduğu servisi detaylandırmak gerekirse... 11Sight kullanıcıları; müşterileri için offline bir buton sunup, bu butona tıklanması halinde görüntülü konuşma başlatabiliyor. Servisin kullanıcıları ise Android veya iOS cihazlarından bu aramaya cevap verebiliyor, aramayı kaydedebiliyor, müşterilerine aramanın sonunda bir anket sunabiliyor. 11Sight ile ilgili detayları girişimin web sitesinde bulabilmeniz mümkün.

Aldığımız bilgiye göre girişim, söz konusu yatırımı öncelikli olarak ürününü geliştirmede ve pazarlama/iş geliştirme faaliyetlerinde kullanacakmış. Aktif olarak ABD ve Türkiye pazarında faaliyetlerine devam edecek olan girişimin San Francisco ve İstanbul'da iki ayrı ofisi bulunuyormuş.

11Sight ile ilgili gelişmeleri ve İstanbul Startup Angels yatırımlarını sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.