Artık Instagram ve Facebook videoları, WhatsApp'ta oynatılabilecek

Artık Instagram ve Facebook videoları, WhatsApp'ta oynatılabilecek

WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir beklediği YouTube desteğinin mart ayında Türkiye'de de aktif edilmesinden sonra WhatsApp tarafından yeni bir hamle geldi. Artık platform üzerinden kullanıcıların birbirine gönderdiği Instagram ve Facebook videoları da uygulama içinde oynatılabilecek.

Uzun süredir beklenen YouTube hamlesinden sonra gelen Instagram ve Facebook desteğiyle WhatsApp, uygulama içinde geçirilecek zamanı artırmayı hedefliyor. Instagram, Facebook ve YouTube destekleri, WhatsApp kullanıcılarının aynı anda birden fazla işi gerçekleştirmesini mümkün hale getiriyor.

Şimdilik sadece bazı iOS kullanıcıları için aktif edilen bu özellik, uygulamanın 2.18.51 sürümünde mevcut bulunuyor. Bu sürümle WhatsApp uygulamasının kayıt sayfasının tasarımı da yenilendi. Bir sohbette yıldızlı mesaj yoksa direkt olarak "Mesajı Sil" seçeneği görüntülenecek.

Yeni güncellemeyle sesli kayıt mesajı ve analog saat etiketinin özelliklerinin iyileştirmesinin yanında, Avrupa'daki Apple kullanıcılarının uygulamayı kullanmak için 16 yaşından büyük olduklarını kabul etmesini gerektiren bir özellik de aktif edildi.

Yeni güncellemelerin Android cihazlara ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.