Tasarımcılar için iOS uygulaması geliştirmeyi öğreten mobil uygulama: Design+Code

Tasarımcılar için iOS uygulaması geliştirmeyi öğreten mobil uygulama: Design+Code

Bir tasarımcı olarak kendi mobil uygulamanızı geliştirmek istiyorsanız veya sadece yeni bir şeyler öğrenmek istiyorsanız iOS uygulaması geliştirmeyi öğrenmek oldukça ilginizi çekebilir.

Designe+Code, sıfırdan bir mobil uygulama geliştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi size öğretmeyi amaçlayan bir eğitim seti. Tasarımcılara özel olması kafanızı karıştırmasın eğer profesyonel bir tasarımcı değilseniz iOS uygulamaları için tasarım temellerini de bu uygulamada öğrenebilirsiniz. Yani temel tasarım bilgisi olan herkes için değerli bir eğitim seti diyebiliriz.

Toplam 44 saatlik eğitim içeriği ile gerçekten detaylı bir kaynak olduğunu söyleyebilirim. 100 binden fazla yazılı ve görsel materyal arasında dilediğiniz gibi arama yapabilir, eğitimler sırasında önemli yerleri yıldızlayabilir ve eğitimler arasındaki testlerle kendinizi test ederek nasıl bir ilerleme kaydettiğinizi görebilirsiniz.

Oldukça kullanışlı ve anlaşılır bir arayüze sahip ve güncellenen içeriği ile de gelişmeye devam eden bir kaynak. Geliştiricinin ücretsiz olarak indirme imkanı verdiği bu uygulamanın deneme süresi bittikten sonra uygulama içi satınalmayla eğitimlere devam edebiliyorsunuz. 3 aylık (11.99$), 6 aylık (53.99$) ve 1 yıllık (71.99$) abonelik modeli bulunuyor ve sitesinde belirttiğine göre satınalma sonrası içerikten memnun kalmazsanız koşulsuz şartsız paranızı geri alabiliyorsunuz. Örnek bir eğitim sayfasını inceleyerek ne kadar detaylı ve anlaşılır olduğunu görebilirsiniz. (Sanırım tüm eğitimin sadece İngilizce olduğunu eklemem gerekiyor.)

iOS 11 tasarım eğitimi, Sketch eğitimi, Xcode 9 eğitimi ve SpriteKit şu ana bulunan ana başlıklar ve projenin başarısına göre React, ARKit ve Android eğitimleri de ücretsiz olarak ilerleyen dönemlerde eklenecek.

Kendi projelerinizi geliştirmek, kendinizi geliştirmek veya artık yeni bir kariyere başlamak istiyorsanız bu eğitim seti tam size göre diyebilirim. Şu anda 29.000'den fazla kişinin kullandığı bu uygulamaya bir şans verip indirirseniz deneyimlerinizi yorum olarak paylaşmayı ihmal etmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.