Elon Musk, şekerleme şirketi kuracağını duyurdu

Elon Musk, şekerleme şirketi kuracağını duyurdu

Uzun zamandır teknoloji dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Tesla CEO'su Elon Musk, ilginç bir proje ile karşımızda. Twitter'ı oldukça aktif kullanan Musk, dün attığı bir Tweet ile birlikte bir sonraki projesinin bir şekerleme şirketi kurmak olduğunu duyurdu.

Atılan bu Tweet'in zamanlamasının oldukça manidar olduğunu da belirtelim. Hatırlatmak gerekirse Tesla, geçtiğimiz günlerde rekor zarar açıklamıştı. İlk olarak şekerleme şirketi kuracağını ve bu bunun muhteşem olacağını dile getiren Musk, ikinci Tweet'inde ise bu konuda oldukça ciddi olduğunu ekledi.

Musk'ın şekerleme şirketinin yanı sıra yine Twitter üzerinden ünlü yatırımcı Warren Buffett'a bir gönderme yaptığını da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse Warren Buffett, Elon Musk'a See’s Candies firmasından uzak durmasını tevsiye etmişti. Bunun üzerine şekerleme fabrikası ile ilgili Tweet'i atan Musk, şekerleme dolu bir hendek yapacağını ve Buffett'ın yatırım yapmaya direnemeyeceğini belirtti.

Twitter üzerinden daha önce de ilginç paylaşımlar yapan Musk, bugüne kadar The Boring Company aracılığıyla şapka ve alev silahı da üretmişti. Hatta son olarak Elon Musk'ın geçtiğimiz Nisan ayının son günlerinde Twitter üzerinden "Cyborg Dragon" üreteceğini duyurduğunu da belirtelim. Elon Musk'ın gerçekten bir şekerleme şirketi kurup kurmayacağını ise zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.