Tüm konut projelerini tek çatı altında toplayan proje: Hürriyet Projeland

Tüm konut projelerini tek çatı altında toplayan proje: Hürriyet Projeland

Ev arama sürecini kolaylaştırmak isteyen Hürriyet Emlak, yeni konut alıcılarına inovatif bir çözüm üretmek amacıyla uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters ile iş birliği yaptı. İş birliğinin sonucunda ortaya çıkan Hürriyet Projeland, yüzlerce konut projesinin arasında kaybolmak istemeyenler için emlak sektöründe şeffaf bir yaklaşım sunuyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında yayın hayatına başlayan Hürriyet Projeland, Türkiye'deki tüm konut projelerini tek çatı altında topluyor. Projelerle ilgili her detay yukarıda da belirttiğimiz gibi Hürriyet Projeland’de şeffaf bir şekilde kullanıcılarla paylaşılıyor. İnşaat şirketlerini potansiyel alıcılarla buluşturan Hürriyet Projeland, aynı zamanda son kullanıcının kendine en uygun evi bulmasına da yardımcı oluyor.

3D görseller, inceleme videoları, tanıtım yazıları ve daha fazlası

2 binden fazla konut projesinin yer aldığı Hürriyet Projeland, kuruluşunun daha birinci ayında inşaat şirketlerine 3 binden fazla potansiyel konut alıcısı yönlendirdi ve hızla büyümeye devam ediyor. Tüm teknik detayların yanı sıra projelerin 360 derece görselleri, inşaat görselleri, 3D görseller, inceleme videoları, tanıtım yazıları, kampanya haberleri de sunan Projeland, sektördeki gelişmeler de platformu içinde kullanıcılarına sunuyor.

Kısacası son kullanıcılar tüm projeleri aynı yerde görebiliyor ve böylece konut projelerini karşılaştırarak, uzman görüşlerini inceleyerek ve tüm detayları görerek kendilerine en uygun evi bulabiliyor. Sistemin ayrıca yapay zeka kullandığını ve her kullanıcının davranışını analiz ederek alıcılara en uygun projeleri önerdiğini de ekleyelim.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Homsters CEO'su Andrew Olejnik, son kullanıcının en güvenilir hizmeti aldığı bir platform olacaklarını dile getirdi. Tüm projeler hakkında en güvenilir ve sürekli güncellenen bilgileri tek bir yerden sağlayabilmek için önemli yatırımlar yaptıklarını da dile getiren Olejnik, her kullanıcının tercihi hakkında çok fazla bilgi topladıklarını ve bu bilgilerin önerileri hazırlamalarına ve konut projelerini çok daha hızlı satmalarına yardımcı olduklarını da paylaştı.

Hürriyet Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay ise, piyasada bu alanda bir boşluk olduğunu görerek bu projeye adım attıklarını belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.