Projeleri özelleştiren, düzenleyen ve analiz eden platform: Visme

Projeleri özelleştiren, düzenleyen ve analiz eden platform: Visme

Web siteleri ve sunumlar için tasarım yapmak kimi zaman külfet haline gelebiliyor. Kişinin saatlerini alabilen bu tasarımları kolaylaştırmayı hedefleyen Visme ile sizi tanıştıralım.

Visme, çok sayıda projeyi özelleştirmek için düzenleyebileceğiniz, sürükleyip bırakabileceğiniz grafikler ve çizelgeler içeren şablonlar ile “hazır bloklar” sunarak süreci basitleştiren bir bilgi aracı. Ayrıca sunumlar, çevrimiçi görüntüler ve daha fazlasını oluşturmanıza da olanak sağlıyor. Visme, tasarımınızı görüntüleyenlerin konumu ve cihazı ile etkileşim istatistikleri dahil olmak üzere, oluşturduğunuz her bir bilgi grafiğine ilişkin analizler de sunuyor.

Canva gibi çalışan bir sisteme sahip olan Visme'ye üye olmak için isterseniz Facebook hesabınızı uygulamaya bağlayabiliyorsunuz, isterseniz e-posta adresinizi kullanarak sisteme dahil olabiliyorsunuz. Daha sonra yapmak istediğiniz kategoriyi seçerek dilediğiniz örnek tasarım üzerinden ilerleyebiliyorsunuz. Örneğin; infografik bir çalışma yapmak için "İnfografik" kısmına tıklıyor, arama butonuna nasıl örnekler istediğinize dair kelimeler yazıyorsunuz. Akabinde karşınıza o kategorideki örnekler çıkıyor.

Sadece online olarak kullanılabilen Visme'de biri ücretsiz olmak üzere 3 farklı kategoride, toplam 9 üyelik sistemi bulunuyor. Üç tasarım yapabildiğiniz ücretsiz üyeliğin yanında, aylık 10 dolar ödeyerek 15 tasarım, 20 dolar ödeyerek sınırsız tasarım yapabiliyorsunuz.  Ayrıca  ve eğitim için de farklı planlardan ve çeşitli özelliklerden yararlanabiliyorsunuz. Visme'nin ücretlendirme bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.