Ekşi Sözlük'ün doğal reklam modeli kullanıma açıldı

Ekşi Sözlük'ün doğal reklam modeli kullanıma açıldı

Merak ettiğimiz herhangi bir şeyi arama motorlarına yazdığımızda karşımıza ilk çıkan sitelerden biri hiç şüphesiz Ekşi Sözlük oluyor.

Platform, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinden biri olduğu için marka, ürün ve hizmet tanıtımları odağında reklam verenlerin hedef kitlesine hızlıca ulaşmasını sağlıyor. Çeşitli demografik gruplardan aylık 26 milyonun üzerinde ziyaretçiye ve 400 milyonun üzerinde sayfa gösterimine ulaşan Ekşi Sözlük, reklam verenler için de dikkat çekici bir yayıncı alanı olma özelliğini sürdürüyor.

Ekşi Sözlük'te reklam vermek isteyenler, geçtiğimiz aylarda sizlere tanıttığımız NativeSpot üzerinden platforma doğal reklam modeliyle reklam verebiliyorlar. Böylece her bütçeden reklam verenin hedef kitlesiyle buluşmasına olanak sağlandı. Ayrıca reklam verenler, NativeSpot ile diledikleri bütçeyle kampanyalarını oluşturabiliyor ve reklamlarını kredi kartı ile ödeme yaparak hemen yayına alabiliyorlar.

Ekşi Sözlük'e reklam vermek için, reklam verenlerin tanıtımlarını hiçbir teknik bilgi ve desteğe ihtiyaç duymadan planlayabilmelerini sağlayacak şekilde tasarlanan NativeSpot'a üye olmaları ve panel üzerindeki yönlendirmeleri takip etmeleri yeterli oluyor. Reklam verenler, Ekşi Sözlük’te sponsorlu içeriklerinin yayınlanacağı platformu, yayın tarihini ve bütçelerini istedikleri gibi belirleyebiliyor; yayına alındıktan sonra reklamlarını “Kampanyalarım” sayfasından takip edebiliyor ve ihtiyaç duyarlarsa kampanyalarını düzenleyebiliyorlar.

Ekşi Sözlük'ün sponsorlu içerik modelini buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.