Proje yönetim aracı Trello, gelişmiş bildirimler ve haber akışına kavuştu

Proje yönetim aracı Trello, gelişmiş bildirimler ve haber akışına kavuştu

Geçtiğimiz yılın Ocak ayında Atlassian tarafından satın alınan Trello, yeni özelliklerle karşımıza çıktı. Kart tabanlı bir proje yönetim aracı olan Trello, gelişmiş bildirimler ve kişiselleştirilebilir haber akışı gibi özellikler kazandı. Bugüne kadar toplamda 2 milyarın üzerinde kart üretmeyi başaran Trello, haber akışı sayesinde takım arasındaki ilişkiyi güçlendirmeyi hedefliyor.

İçinde bulunduğunuz takımdaki tüm kullanıcıların neler yaptıklarını tek bir noktadan öğrenmenize olanak sağlayacak olan Trello'nun haber akışı, platformda kullandığınız panolardaki tüm kullanıcıların aktivitelerini topluyor. Bu özellik sayesinde panolar arasında geçiş yapmadan aktiviteleri takip edebiliyorsunuz.

Haber akışının içinde “Up Next” ve “Highlights” gibi farklı kısımlar olduğunu da ekleyelim. Bu kısımlar sayesinde projenizdeki değişiklikleri ve gelişmeleri daha yakından takip edebileceksiniz. Haber akışının tarihe ve kart aktivitelerine göre şekillendiğini de ekleyelim.

Haber akışının yanı sıra gelişmiş bildirimlere de kavuşan Trello, yeni özelliği sayesinde bildirimlerden varış tarihini değiştirmeye veya bildirim gelen kartın bildirim göndermesini engellemeye de olanak sağlıyor. Son bildirimleri okundu veya okunmadı olarak işaretleyeceğinizi de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.