Flipboard, yeni sürümünde teknoloji içeriklerini odağına alıyor

Flipboard, yeni sürümünde teknoloji içeriklerini odağına alıyor

Kullanıcıların ilgi alanlarındaki haberlere hızlıca ulaşmalarını sağlayan Flipboard, yeni güncellenmeyle birlikte teknoloji alanındaki haberlere daha fazla yer vermeye başladı.

2010 yılında hayata geçirilen platformun ilk zamanlardaki işlevi, kullanıcılarının sosyal medya hesaplarına bağlanarak akıştaki tüm içeriği bir dergi formatına getirmekti. Flipboard, zaman içinde internet üzerindeki haber kaynaklarını tarayarak kullanıcılar için yeni bir haber platformu haline geldi.

Son güncelleme ile teknoloji bölümünü geliştiren Flipboard'un web arayüzündeki teknoloji kategorileri bir gazete sayfasına benzese de içeriklerin okunma mantığı eskisinden farklı değil. Yeni sürümde, aynı şirkette çalışan Flipboard aboneleri, sevdikleri içerikleri özel bir dergide toplayabilecek. Bu da şirket açısından önemli haberlerin ve içeriklerin daha kolay bulunabilmesini sağlıyor. Ayrıca The Verge, TechCrunch ve Wirecutter gibi teknoloji sitelerinden seçilen güncel içerikler daha ön planda olacak.

Kullanıcılara her hafta teknoloji odağındaki en yeni ve en iyi kitaplarla ilgili bilgi verilecek. FastCompany ile beraber hazırlanan bu kategoride, kullanıcılar isterlerse verilen linklere tıklayıp istedikleri kitapları Amazon üzerinden satın alabilecekler.

Bu özellikler şimdilik teknoloji içerikli kategorilere uyarlanıyor. Ancak Flipboard'un bu özellikleri zamanla başka popüler ana kategoriler için de aktif edeceğini belirtelim. Uygulamanın en yeni sürümünü, iOS için App Store’da ve Android cihazlar için Google Play Store’da bulunabilirsiniz. İsterseniz uygulamaya web üzerinden de erişebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.