Tarvenn Ventures, Yollando.com'a 2,5 milyon TL değerlemeyle yatırım yaptı

Tarvenn Ventures, Yollando.com'a 2,5 milyon TL değerlemeyle yatırım yaptı

Geçtiğimiz Mart ayında pratik filtre kahve girişimi Kahvegibikahve'ye 2 milyon TL değerleme ile yatırım yapan Tarvenn Ventures, yeni bir yatırım haberi ile karşımızda. Tarvenn Ventures, Türkiye’den yurt dışına alışveriş yapmayı kolaylaştıran BTM girişimcisi Yollando.com'a 2,5 milyon TL değerleme ile yatırım yaptı.

Yurt dışındaki kullanıcılarına Türkiye’de bir adres tanımlayarak tüm e-ticaret sitelerinden kolayca alışveriş yapmalarını sağlayan Yollando.com, benim için al, paket birleştirme, paket takibi, geriye paket gönderme ve indirimli paket yönlendirme gibi çeşitli hizmetler de sunuyor.

Platform aracılığıyla yapılan online alışverişlerde, ürünlerin yurt dışına transfer maliyetinin yüzde 80’e varan oranlarda düştüğünü ifade eden yollando.com kurucusu Serdar Güvenkaya, sundukları hizmet ile Türkiye’deki e-ticaret sitelerinin yurt dışına satış yapmasını sağladıklarını ve şimdiden yurt dışına satış yapmak için Yollando’yu kullanan 40’ı aşkın e-ticaret sitesi ve Instagram satış sayfası olduğunu belirtti.

2 bini aşkın alışverişe aracılık etti

Şimdiye kadar 2 bin alışverişe aracılık ederek 40 ülkedeki müşterilerine hizmet verdiklerini belirten Güvenkaya, Tarvenn’den aldıkları yatırımla finansal ve operasyonel olarak güçlenerek daha fazla ülke ve müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Tarvenn’in desteği ve uluslararası bağlantıları sayesinde kurumsal iş birliklerini arttırmanın yanında yurt dışındaki pazarlama faaliyetlerini de hızlandıracaklarını paylaşan Güvenkaya, Türk markalarının yurt dışı satışlarının artmasına katkı sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.