Birbirinden değerli 38 konuşmacının katılacağı Webrazzi Dijital 2018'e son iki gün kaldı!

Birbirinden değerli 38 konuşmacının katılacağı Webrazzi Dijital 2018'e son iki gün kaldı!

Webrazzi Dijital 2018 konferansımıza son iki gün kaldı! Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te, alanlarında uzman konuşmacılarla dijital pazarlamanın en önemli noktalarına değineceğiz.

Markaların dijital pazarlama ile ulaşabilecekleri noktayı ve yayıncılar tarafındaki yenilikleri konuşacağımız Webrazzi Dijital 2018‘de, birbirinden değerli 38 konuşmacımız, 21 farklı oturumda dijital dünyanın markalara ve tüketicilere getirdiklerini ve getireceklerini dinleyicilere aktaracaklar.

Dijital TV'lerin markalar için vadettiklerini detaylarıyla irdeleyeceğimiz konferansımızda, mobildeki trendleri ve teknolojinin geleceğimizi nasıl şekillendireceğini de sorularla birlikte inceleyeceğiz. Milenyum nesline ulaşmada büyük rol oynayan e-spor hakkında merak edilenleri de tartışacağımız Webrazzi Dijital 2018'de, gelecek dönemdeki içerik stratejisini Onedio'nun YouTube kanalı için hazırlayıp sunduğu Pinç programıyla trendleri alt üst eden Oğuzhan Uğur'un da katıldığı bir oturumda tartışacağız.

Tüm bu konuların haricinde dijital pazarlama dünyasına dair konuşulmadık konu bırakmayacağımız Webrazzi Dijital 2018'e katılmak, sektördeki isimlerle tanışıp iş ağınızı genişletmek için henüz geç kalmadınız!

Webrazzi Dijital 2018’e bilet almak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Webrazzi Dijital 2018'in tüm konuşmacılarına ve konferans programına bu linkten ulaşabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.