Dijital TV'lerin markalar için vadettiklerini Webrazzi Dijital 2018'de konuşacağız

Dijital TV'lerin markalar için vadettiklerini Webrazzi Dijital 2018'de konuşacağız

Yıllardan beri her evin değişmez nesnelerinden biri olan televizyon, yerini hızla dijital TV'lere bırakmaya başladı. Bunun sonucu olarak da kişilerin izleme alışkanları da bir hayli değişim gösterdi.

Televizyon kavramı ve izleme alışkanlıklarımız, teknolojinin gelişmesiyle birlikte geleneksel yayıncılığın ötesine geçmeye başladı. Kişiler artık, saatlerce televizyonun başında oturarak bir şeyler izlemek değil, internet üzerinden TV’lerine aktarılan içeriği istiyor ve bu içeriği izlemeyi tercih ediyor. Son dönemde ülkemizde de geleneksel izleme alışkanlığını yerini BluTV'nin de dahil olduğu platformlar aldı. Markalar da artık reklamlarını, daha fazla kitleye ulaşabileceklerini düşündükleri için bu platformlar üzerinden yapmak istiyorlar.

Gelişen teknolojiyle birlikte yükselişte olan dijital TV'nin markalar için neler vadettiğini, 11 Nisan Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek Webrazzi Dijital 2018'de konuşacağız. Bu oturumumuzda Doğan TV'nin Dijital Medya ve Satış Grup Başkanı Haymi Behar, Manajans J. Walter Thompson Turkey'in Kreatif Direktörü Sami Basut ve Blu TV'de ücretsiz olarak izleme şansı yakaladığımız "Bu Kızın Öyküsü" adlı belgesele konu olan paralimpik atlet Tuğçe Akgün bizlerle birlikte olacak.

Dijital TV'lerin markalar için vadettiklerinin yanında Webrazzi Dijital 2018‘de, markaların dijital pazarlama ile ulaşabilecekleri noktayı ve yayıncılar tarafındaki yenilikleri konuşacağız. Ayrıca dijital dünyanın markalara ve tüketicilere getirdiklerini ve getireceklerini, alanında uzman isimlerle birlikte inceleyeceğiz. Markaların yeni iletişim stratejileri ve pazarlama kanalları gibi birçok konu da gündemimizde olacak.

Webrazzi Dijital 2018’de konuşmacı olacak isimleri ve konferans programını buradan öğrenebilirsiniz.

Gün boyu sürecek olan Webrazzi Dijital 2018‘e dijital sektörde yer alan ya da almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza katılım gösterip sahnedeki bilgi verici sunumları izleyebilir, kahve molalarında sektördeki isimlerle tanışıp iş ağınızı genişletebilirsiniz. Konferans biletlerini buradan alabilirsiniz. İndirimli biletler için son günün 8 Nisan Pazar olduğunu da hatırlatalım.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Ayrıca hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Görsel Kaynak: DepositPhotos

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.