Kronometreli yapılacaklar listesi platformu: Effortless

Kronometreli yapılacaklar listesi platformu: Effortless

Yapılacaklar listeleri için tasarlanan uygulamalar günden güne artmaya devam ediyor. Mac kullanıcıları için tasarlanan Effortless, kronometresi sayesinde bu uygulamaların bir tık ötesine geçiyor.

Herhangi bir üyelik gerektirmeyen Effortless, Mac'inize indirdiğiniz bir uygulama şeklinde çalışıyor. Uygulamayı Effortless'ın web sitesi üzerinden indirip bilgisayarınıza kurduğunuzda ise anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Platform, yapacaklarınızı bir kronometre ile size hatırlatmak için tasarlanmış.

Effortless'ı açtığınızda karşınıza siyah bir ekran çıkıyor. O ekrana yapacağınız şeyi ve kaç dakikada yapacağınızı kısa bir şekilde yazıyorsunuz. Mesela "Toplantı notlarını gözden geçireceğim 40" yazıyorsunuz ve Mac'inizin sağ üst köşesinde notunuzla birlikte 40 dakikadan geriye sayan bir kronometre çıkıyor. Notlarınızı sınırsız bir şekilde artırabiliyorsunuz. Silmek istediğiniz notunuzu çöp kutusuna göndermek içinse yazdığınız cümleyi silmeniz yetiyor.

Unutkan olduğunuzu düşüyorsanız ve bilgisayarınızın başından da kalkamıyorsanız yapacaklarınızı hatırlatması açısından Effortless'ın gerçekten işe yarayan bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

Effortless'ın Windows kullanıcıları için aktif edilip edilmeyeceği ise maalesef belli değil. Platformun tamamen ücretsiz olduğunu da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.