Lenovo ve Beşiktaş JK, Vodafone Park'taki gaming alanı Lenovo Game On'u açtı

Lenovo ve Beşiktaş JK, Vodafone Park'taki gaming alanı Lenovo Game On'u açtı

E-spora olan ilginin günden güne arttığı bugünlerde, İstanbullu e-spor severleri sevindirecek yeni bir haberimiz var. Beşiktaş JK ve Lenovo, Beşiktaş stadı Vodafone Park'ta bulunan gaming alanı Lenovo Game On'un açılışını gerçekleştirdi. Lenovo Game On, bir spor kompleksi içinde açılan ilk oyun alanı olma özelliği taşıyor.

Lenovo'nun oyun alanına özel olarak tasarlanan Legion isimli bilgisayarları, oyunlar için performansı artıracak şekilde tasarlandı. 1.000 metrekarelik alan üzerine kurulan Lenovo Game On'da Lenovo’nun Jedi Challenges gibi son dönemde tüketicilerle tanıştırdığı artırılmış gerçeklik tabanlı uygulaması, satışa sunulmadan önce mekana özel olarak ilk kez oyunseverler ile tanıştırılıyor. Lenovo Game On’da 3 ayrı Jedi Challenges alanı bulunuyor.

Lenovo Game On’da Microsoft’un oyun konsolu Xbox da yer alıyor. 200 metrekare büyüklüğünde tasarlanan Xbox deneyim alanında 20’den fazla konsol bulunacak ve Lenovo Game On’u ziyaret edenler en yeni oyunları dünyanın en güçlü konsolu olan Xbox One X ile gerçek 4K olarak oynayabilecek.

Her gün 12:00-24:00 saatleri arasında açık olacak Lenovo Game On’da her hafta bir turnuva düzenlenmesi düşünülüyor. Ülkemizde de böyle adımların olması sevinci hatırlarsanız Red Bull da e-spor oyuncuları için geçtiğimiz ay açtığı Tokyo Sphere‘in ardından, aynı konsepti Londra’ya taşımaya hazırlanıyordu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.