Red Bull, E-Spora yaptığı yatırımlara Londra'da devam ediyor

Red Bull, E-Spora yaptığı yatırımlara Londra'da devam ediyor

E-Spor oyuncuları, futbol ve basketbol sahaları ve tenis kortları gibi oyun alanlarından farklı olarak faaliyet gösterecekleri alanlar bulmakta sıkıntı yaşıyorlar. E-Spora verdiği desteklerle dikkatleri çeken Red Bull ise bu konuda yaptığı yenilikleri sürdürmeye devam ediyor.

Avustryalı enerji içeceği markası Red Bull, E-Spor oyuncuları için geçtiğimiz ay açtığı Tokyo Sphere'in ardından şimdi de aynı konsepti Londra'ya taşımaya hazırlanıyor. Bu ayın sonunda açılması planlanan tesis, E-Spor meraklıları ve profesyonellerini bir araya getirmeyi hedefliyor.

Tesiste, oyunların yayınlanacağı 190 inç'lik dev bir ekran yer alıyor. Tabandan tavana olarak tasarlanan cihaz, Asus donanımıyla donatılmış  6x6 metrelik bir oyun istasyonuna bağlanıyor. Bu da oyun turnuvaları için geniş bir alan sağlıyor. Buna ek olarak, üç boyutlu oyunlar için iki adet kabin de tesiste mevcut bulunuyor. Kabinlerin biri, çeşitli ekipmanlardan oluşan VR deneyimi için tasarlanırken, diğeri Xbox, PlayStation 4 ve Nintendo Switch gibi konsollar için tasarlanıyor. Tesise sadece 16 yaş ve üzeri oyuncular alınıyor.

Açtığı oyun alanlarıyla E-Spor sektörüne yeni oyuncular bulmayı hedefleyen Red Bull, yeni oyun alanıyla İngiltere'nin E-Spor sahnesinde büyümesine ve gelişmesine yardımcı olacak gibi duruyor.

11 Nisan Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital 2018 konferansımızda da E-Spor'un bütün detaylarını, alanında uzman isimlerle konuşacağımız bir oturumumuz bulunuyor. E-Spor hakkında merak ettiklerinizi konferansımızda dinleyebilir, E-Spor sektörünün önde gelen isimleriyle tanışabilirsiniz!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.