StockMount'a Hande Enes ve Osman Kale 500 bin dolar yatırım yaptı

StockMount'a Hande Enes ve Osman Kale 500 bin dolar yatırım yaptı

Son zamanlarda yatırımları ile dikkatleri üzerine çeken bir isim Hande Enes, Osman Kale ile birlikte Stockmount'a yatırım yaptı. Daha önce sizlere aktardığımız SaaS tabanlı bir e-Ticaret entegrasyon yazılımı olan StockMount'a yapılan yatırım miktarı ise 500 bin dolar.

Ankara ODTÜ Teknokent merkezli StockMount bildiğiniz üzere sanal pazaryerleri ve e-ticaret sitelerinde ürün listeyelerek satıcılara özel çözüm sunuyor. Mart 2015'te sektöre hizmet vermeye başlayan StockMount'un kurucuları Tarkan Haser, Öcal Şeyhoğlu ve Tamer Alloh. Halen ODTÜ Teknokent'te Ar-Ge faaliyetlerini sürdüren girişim, Türkiye'de online pazaryerleri, e-Ticaret altyapı sağlayıcıları ve ERP/Muhasebe programları için entegrasyon hizmetleri sunuyor.

Özellikleri ile dikkat çeken StockMount'ta satıcıları ürünlerini hangi şartlarla listeleyeceğini belirleyebiliyor. Fiyatlandırma, kargo şekli, kar-zarar hesapları, ürün açıklamalarını özelleştirme gibi konularda kurallar oluşturabiliyor. Böylece kolayca satışa çıkarılan ürünler düzenli olarak tüm mağazalarda güncelleniyor. Bütün platformlarda gerçekleşen satışlar tek ekrandan takip edilebiliyor. Satıcılar isterse StockMount üzerinden fatura ve kargo etiketi hazırlayabiliyor, isterse tüm satışlarını ERP/Muhasebe programına aktarabiliyor.

5 binin üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip olduklarını paylaşan girişimde kullanıcılar ilk 30 günlük deneme süresinde tüm genel hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Yatırımla birlikte büyümeye odaklanacak StockMount'un kısa vadeli hedeflerini Tarkan Haser paylaştı. E-Fatura konusunda kullanıcılarına çözüm getirecek girişim Amazon entegrasyonunu da devreye alacak. Görünen o ki Amazon'un ülkemize gelişi şimdiden hareketlilik yaratmış. Girişimin bir başka hedefi de çoklu dil desteği ile yurt dışı pazaryerleri için de hizmet vermeye başlamak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.