Sanal mağaza yönetimi için yerli alternatif: StockMount

Sanal mağaza yönetimi için yerli alternatif: StockMount

E-ticaret sitelerinde satış yapan şahıs ve firmaların tüm işlemlerini tek ekrandan gerçekleştirmelerini sağlayan bir entegrasyon yazılımı olarak hizmet veren StockMount, her büyüklükteki online satıcılar için çözümler sağlıyor. Hem ERP/Muhasebe hem de e-ticaret siteleri için entegrasyonlar sunan StockMount, 10 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Otomatik ürün listeleme ve güncelleme

E-ticaret sitelerinde ve mobil uygulamalarda ürün satışı gerçekleştiren satıcıların günlük rutin işlemlerinin tamamını StockMount ile gerçekleştirmelerine olanak tanıyan girişim, ürün listeleme ve ürün güncelleme gibi işlemleri otomatik olarak gerçekleştirebiliyor.

Oldukça kullanışlı bir yönetim paneline de sahip olan StockMount, ürün düzenleme, fatura hazırlama ve mesajlaşma gibi işlemleri ise yönetim paneli arayıcılığı ile gerçekleştiriyor. İnternet bağlantısına sahip olan her cihaz ile kullanılabilen StockMount, bulut üzerinden çalışan bir yazılım.

Kullanıcılarına tek ekrandan yönetim, otomatik ürün listeleme, ürün güncelleme, siparişlerinin anlık olarak sisteme çekilmesi ve faturalandırma, siparişlerine tek tıkla kargo etiketleri hazırlayabilme ve müşteriler ile iletişim gibi hizmetler sunan StockMount, bugüne kadar 433 milyon 106 bin 505 TL değerinde ürünün satılmasına olanak sağladı.

StockMount arayıcılığı ile toplamda 37 milyonu aşkın ürün listelenirken bu ürünlerin 6 milyon 104 bin 815’i ise satıldı. Kullanıcılarına ciro artışı ve zamandan tasarruf vadeden StockMount, MyMount, FreeMount, MarketMount ve BillMount olmak üzere 4 farklı pakete sahip.

Hepsiburada, n11.com, GittiGidiyor, Akakçe ve Trendyol gibi ülkemizin önde gelen e-ticaret firmaları için entegrasyonlara sahip olan StockMount, e-ticaret sitelerinde ve mobil uygulamalarda ürün satışı gerçekleştiren satıcı ve firmalar için oldukça başarılı bir alternatif.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.