Kurumsal şirketler için yeni nesil interaktif video e-öğrenme platformu: GmPly

Kurumsal şirketler için yeni nesil interaktif video e-öğrenme platformu: GmPly

Kurumsal dünya için interaktif video e-öğrenme platformu olarak hizmet veren GmPly'in Innogate uluslararası girişim hızlandırma programı ile ABD’ye gidecek girişimler arasında yer aldığını sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Online video eğitimine farklı bir soluk getirmek için yola çıkan GmPly, San Francisco merkezli bir girişim.

Gökçen Karan, Kalde ErnartCengiz Özköse ve Giray Kefeli tarafından 2017 yılında kurulan video e-öğrenme platformu GmPly, Big Bang 2017’de 490 bin TL değerinde yatırım / hibe / ödül almayı da başardı. Eğitim şirketleri, bağımsız eğitmenler ve kurumsal şirketlerin eğitim departmanları için interaktif eğitim videoları hazırlayabilmelerini sağlayan bir SaaS aracı olan GmPly, interaktif eğitim videoları hazırlama süreçlerini oldukça kolaylaştırıyor.

İnteraktif eğitim videosu hazırlama aracı ile eğitim şirketleri kendi müşterilerine interaktif eğitim videoları hazırlayabilmelerine olanak tanıyan girişimi kullanan eğitimciler, GmPly'in hem iş ortağı hem de satıcısı durumuna geliyor. B2B çalışan GmPly’in iş modelinin ise kullanıcı bazı lisanslama üzerine kurulu olduğunu da ekleyelim.

Pazar yerini kullanıma sunacak

Önümüzdeki haftalarda bir pazar yeri kullanıma sunacak olan GmPly, eğitimciler ile şirketleri daha kolay bir şekilde buluşturacak. Kısacası eğitmenler veya eğitim şirketleri isterlerse kendi müşterileri için kapalı devre özel eğitimler kurgulayabilecekleri gibi GmPly’in B2B pazar yerinden daha geniş kitlelere de ulaşabilecek. GmPly'in ülkemizde Franklin Covey, Dale Carnegie ve Enocta gibi iş ortaklarına sahip olduğunu da ekleyelim.

GmPly ile hazırlanan eğitim videolar hakkında detaylı istatistikler paylaşıldığını da ekleyelim. Hangi kullanıcının eğitimi tamamladığından tutun da sorulara verilen cevaplara kadar pek çok veri sunan GmPly, Anlık KPI ölçümlemesi, eğitimlerin modüllere bölünebilmesi gibi özelliklere de sahip. Boyner, Atasun, Axa Sigorta, Anadolu Sigorta, Tavuk Dünyası ve Gap İnşaat gibi firmalar ile de çalışan GmPly, Nisan ayında ise ABD pazarına açılmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.