Spotify'daki çalma listeleriniz için Replace Cover ile kapak fotoğrafları hazırlayın

Spotify'daki çalma listeleriniz için Replace Cover ile kapak fotoğrafları hazırlayın

Spotify'da kendi playlist'lerini hazırlayıp onlara güzel kapak fotoğrafları tasarlamayı sevenlerin işini kolaylaştıracak yeni bir platform var: Replace Cover.

Spotify'da her duruma uygun playlist'ler bulabiliyor olsak da bazen kendi sevdiğimiz şarkıları konseptli playlist'lere eklemeyi tercih edebiliyoruz. "İşe giderken dinlediğim şarkılar", "ofiste dinlemelik şarkılar", "yol şarkıları" derken bir bakıyorsunuz listeleriniz başını alıp gitmiş. Kişisel çalma listeleriniz görsel açıdan güzel olmalarını isteyenlerse onlara kapak fotoğrafları hazırlamayı ihmal etmiyor. Spotify çalma listeleri için özel kapak fotoğrafları hazırlayabileceğiniz platform Replace Cover'ı kullanmak ise gerçekten çok kolay.

Sitede yer alan nesneler ve temaları birleştirerek istediğiniz çalma listesine uygun kapak fotoğrafını hazırlayabiliyorsunuz. Site üzerinden hazırladığınız kapak fotoğrafını bilgisayarınıza indirip Spotify'ın masaüstü uygulamasını kullanarak çalma listenize ekleyebiliyorsunuz.

Replace Cover her ne kadar güzel kapak fotoğraflarına sahip olsa da içeriği gerçekten yetersiz kalıyor. Platformun en kötü özelliği ise tema için seçilen yazı rengini değiştiremiyor oluşunuz. Rengi değiştiremediğiniz için çoğu yazı fotoğrafın üstünde kayboluyor.

Eğer Photoshop kullanamıyorsanız, Canva'yı tercih etmiyorsanız ya da "Paint mi kaldı canım?" diyorsanız Spotify playlist'leriniz için Replace Cover'ı kullanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.