Canlı spor uygulaması HEED, EuroLeague maçlarının detaylı verilerini paylaşıyor

Canlı spor uygulaması HEED, EuroLeague maçlarının detaylı verilerini paylaşıyor

Spor odağında bir mobil uygulama olarak karşımıza çıkan HEED - Canlı Spor ve EuroLeague, takip ettiğiniz canlı yayınlar hakkında gerçek zamanlı istatistikler paylaşıyor. Giyilebilir sensörler, yüz tanıma teknolojisi, video ve ses analizleri yoluyla toplanan verileri birleştiren HEED uygulaması, kullanıcılarına detaylı istatistikler sunarak EuroLeague maçlarını daha eğlenceli bir hale getiriyor.

Avrupa pazarındaki pazarlama operasyonlarını Scorp’un girişimi olan Viralif'in üstlendiği HEED'e detaylı bakalım. Hem Android hem de iOS platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda olan HEED - Canlı Spor ve EuroLeague Video Anları, basketbol ve özellikle EuroLeague takip edenler için oldukça başarılı bir alternatif.

Bir oyuncunun kaç kilometre hıza ulaştığından tutun da ne kadar yükseğe çıktığını hatta seyircilerin ne kadar desibel ile takımlarını desteklediğine kadar detaylı veriler paylaşabiliyor. Fiziksel ve duygusal unsurları tespit eden HEED, EuroLeague iş birliği sayesinde sezon başından beri 200 EuroLeague oyuncusundan veri topluyor.

EuroLeague Playoff'larının istatistikleri yolda

Nisan ayında EuroLeague Playoff'larının başlamasıyla birlikte, HEED sensörlerinin oyunculardan, koçlardan ve arenalardan topladığı verileri kullanıcılarına sunacağını da ekleyelim. Spor organizasyonlara ilginç bir şekilde yaklaşan HEED, rakiplerine oranla çok farklı bir deneyim sunuyor.

Pek çoğumuz bir basketbol maçını takip ederken sahada olup bitenleri kaçırıyoruz, tam da bu noktada devreye giren HEED, maçı izlerken aklınıza bile gelemeyecek detaylı istatistikleri paylaşarak seyir zevkini farklı bir noktaya çıkarıyor. Dilerseniz HEED uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.