Üretkenliğinizi artıracak 10 Gmail eklentisi

Üretkenliğinizi artıracak 10 Gmail eklentisi

Dünyanın en çok kullanılan e-posta servislerinden olan Gmail, sunduğu eklentiler ile dikkatleri çeken bir platform. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yılın Ekim ayında Google'ın Gmail için eklenti desteği sunmaya başladığını sizlere aktarmıştık. Bu listemizde ise sizler için takımınızın üretkenliğini artıracak en iyi 10 Gmail eklentisini sıraladık.

Boomerang

Oldukça başarılı bir Gmail eklentisi olarak karşımıza çıkan Boomerang for Gmail, oldukça yetenekli. Temelde bir e-posta zamanlayıcısı olarak çalışan Boomerang, belirli bir saatte göndermek istediğiniz e-postayı önceden kurmanıza ve dilediğiniz saatte göndermenize yardımcı oluyor. Gönderilen e-postaya yanıt alınmaması durumda hatırlatıcı olarak da kullanılabilen eklenti, kullanıcısına istediği koşullarda hatırlatma bildirimi gönderebiliyor.

The Email Game

Gmail deneyiminizi bir oyuna dönüştüren The Email Game, gelen e-postalara en hızlı şekilde yanıt vermenizi istiyor. Kullanıcılarına zamandan tasarruf yapmayı vadeden The Email Game, oyunlaştırma üzerine odaklanan servisleri sevenler için başarılı bir alternatif.

TaskForce

Gelen kutunuza düşen mailleri görevlere dönüştüren TaskForce, yapılacaklar listeleri oluşturmanıza olanak tanıyor. Gmail'i daha düzenli bir şekilde kullanmak isteyenler için başarılı bir çözüm olan TaskForce, hazırladığınız listeleri ve görevleri takım arkadaşlarınızla paylaşmanıza da imkan sağlıyor.

KeyRocket

Listemizin en ilginç eklentilerinden biri olan KeyRocket, kullanıcısına Gmail içinde kullanılabilen klavye kısaltmalarını öğretiyor. Kullanıcısı e-posta yazarken klavye kısaltmaları konusunda önerilerde bulunan KeyRocket, en hızlı şekilde klavye kısaltmalarını öğreterek zamandan tasarruf sağlıyor.

GmailSnooze

Streak eklentisinin bir ürünü olan GmailSnooze, adından da anlaşılabileceği gibi belirlenen bir e-postayı sessize almak için kullanılabiliyor. Belirlenen süre boyunca seçtiğiniz e-postayı gelen kutunuzdan kaldıran eklenti, zaman dolduğunda ise sessize alınan e-postayı yeni bir e-posta olarak gelen kutunuza düşürüyor.

Inbox Pause

Temelde GmailSnooze ile benzer bir mantığa sahip olan Inbox Pause, tek bir e-postayı değil tüm gelen kutunuzu durdurmaya olanak tanıyor. Kısacası belirlediğiniz saatlere göre gelen kutunuzu durdurabilen ve otomatik olarak tekrar başlatabilen Inbox Pause, çalışma saatlerinde e-postalar arasında kaybolmak istemeyen kullanıcılar için başarılı bir çözüm.

Unroll.me

E-posta aboneliklerinden zahmetsiz bir şekilde kurtulmanızı sağlayan Unroll.me, zamandan tasarruf sağlayan eklentilerden biri. İstemediğiniz tüm e-posta aboneliklerinden hızlıca kurtulmanıza olanak sağlayan eklenti, e-posta aboneliklerinden çıkmak isteyen kullanıcılar için oldukça başarılı.

Yesware

Temelde bir e-posta takip eklentisi olarak karşımıza çıkan Yesware, gönderdiğiniz e-postaların açılıp açılmadığını belirliyor. Gönderdiğiniz linklere tıklanıp tıklanmadığına kadar detaylı veriler paylaşan Yesware, özellikle satış profesyonelleri için biçilmiş kaftan.

EmailAnalytics

Takım arkadaşlarınızla birlikte kullanabileceğiniz bir eklenti olan EmailAnalytics, temelde Gmail için Google Analytics olarak hizmet veriyor. Gmail or G Suite hesapları ile entegre bir şekilde çalışabilen eklenti, e-posta trafiğiniz hakkında detaylı istatistikler sunuyor.

IFTTT

Gmail hesabınızda otomatik hatırlatıcılar, zamanlayıcılar ve görev listeleri oluşturmanıza izin veren IFTTT, tamamen ücretsiz bir eklenti. Listemizdeki en yetenekli eklentilerden biri olan IFTTT, tüm uygulama ve cihazlarınızın iletişim kurmasına olanak sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.