Yerli fintech girişimi AkıllıBES, ilk versiyonunu yayına aldı

Yerli fintech girişimi AkıllıBES, ilk versiyonunu yayına aldı

Geçtiğimiz Ocak ayında Webrazzi Fintech 2017 konferansımızda sahne alan girişimlerden biri olan AkıllıBES'ten sizlere bahsetmiştik. Bireysel emeklilik konusunda odaklanan yerli fintech girişimi AkıllıBES, ilk versiyonunu dün itibariyle kullanıma sundu.

Bireysel emeklilik sisteminde akıllı yatırım kararları için farklı ve çeşitli çözümler sunan AkıllıBES, dijital bir platform altyapısına sahip olduğu için robot tavsiye ile birlikte sanal portföyler, yarışma, karşılaştırma ve yeni nesil hesaplama makinesi gibi yenilikçi çözümler üretiyor.

Beta versiyonundan çıktıktan sonra yüzlerce kullanıcı testi, onlarca kurumsal firma görüşleri üzerine ilk versiyonlarını yayına alan girişim için en önemli noktalardan biri kullanıcı odaklı keyifli yepyeni bir finansal deneyim yaratmak. Şu anda 3 emeklilik şirketi ile pilot uygulamalar da yapan AkıllıBES, ilk etapta finansal danışmanlar ve müşteri temsilcileri üzerinden AkıllıBES çözümleri sunacak.

Tasarım baştan aşağıya değişti

Sunduğu çözümlerin yanı sıra Oracle'nın desteği ile  yapay zeka platformu ile ilgili AR-GE çalışmalarında da başlayan fintech girişimi, Conversational Intelligience özelinde BES ile ilgili chatbot da geliştiriyor. Kısa zaman içinde chatbot ürününün AkıllıBES çözümleri içine ekleneceğini de belirtelim.

Chatbot sayesinde akıllı yatırım tavsiyeleri almayı daha kolay ve keyifli bir hale getirmek isteyen girişim, ilk versiyonu ile birlikte betadaki tasarımını da tümüyle değiştirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.