Artırılmış gerçeklik ile kedi sahiplendiren uygulama: Meow ARCat

Artırılmış gerçeklik ile kedi sahiplendiren uygulama: Meow ARCat

Kedi sahibi olmak isteyen ama alerjisi olduğu için gerçek bir kediyi sahiplenemeyen ya da yanında daima kedi taşımak, günlük hayatın karmaşasından sıkıldıkça kedilere sarılmak isteyenler için tatlı bir uygulama önerimiz var; Meow ARCat.

InnoVision Inc. tarafından geliştirilen Meow ARCat, artırılmış gerçeklik yardımıyla masanızda, ayaklarınızın altında tatlı bir kedinin dolaşmasına olanak sağlıyor. Uygulamayı telefonunuza ya da tabletinize indirdikten sonra kedinize istediğiniz ismi veriyorsunuz. Acıktığında kedinizi besliyor, oynamak istediği zaman da çeşitli oyuncaklar yardımıyla onunla oynuyorsunuz. Kedinizi okşadığınızda size olan sevgisini belli eden sesler çıkarmaya başlıyor. Biriktirdiğiniz jetonlarla kedinize giysi ve aksesuar da satın alabiliyorsunuz. Birçoğumuzun çocukken sahip olduğu sanal bebeklere (orijinal adıyla Tamagotchi) benzeyen uygulamanın en güzel yanı ise artırılmış gerçeklik sayesinde sanal evcil hayvanınızı istediğiniz yere götürebilmeniz.

Uygulamanın tek kötü yanı da telefonunuzun hemen ısınıyor olması diyebiliriz.

Kedi sahibi olmanın maliyetli olduğunu düşünenler ve gerçek bir evcil hayvana sahip olmak istediğine karar veremeyenler için ideal bir uygulama olan Meow ARCat'i, şimdilik sadece iOS kullanıcıları ücretsiz olarak App Store'dan indirebiliyor. Uygulamanın yakın zamanda Android kullanıcıları için Google Play Store'a geleceğini de hatırlatalım.

Ofis masasında tatlı bir kedinin dolaşmasını isteyenler için daha açıklayıcı olsun diye Meow ARCat'in tanıtıcı videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.