Webrazzi Dijital 2018'in ikinci tur konuşmacıları belli oldu

Webrazzi Dijital 2018'in ikinci tur konuşmacıları belli oldu

11 Nisan Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek olan Türkiye'de dijital sektörün öne çıkan isimlerinin bir araya geleceği Webrazzi Dijital 2018 konferansımız için zaman yaklaşıyor.

Webrazzi Dijital 2018 konferansımızda, markaların dijital pazarlama ile ulaşabilecekleri noktayı, trendi nasıl yakalayabileceğinin ötesinde yayıncılar tarafındaki yenilikleri konuşacağız. Bunların yanında dijital dünyanın markalara ve tüketicilere getirdiklerini ve getireceklerini, alanında uzman isimlerle birlikte irdeleyecek ve markaların yeni iletişim stratejileri ve pazarlama kanalları gibi birçok konuyu da gündemimize taşıyacağız.

Geçtiğimiz günlerde konferansın ilk tur konuşmacılarını sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Dijital 2018'in yeni konuşmacılarını da hemen aşağıya iliştiriyoruz.

İlgi çekici konuları değerli konuklarıyla ele alacak konferansımızda, Netmarble'ın Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, Hype'ın kurucusu Sarper Danış, Onedio'nun kurucusu Kaan Kayabalı, Videodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Samet İnanır ve Müzisyen, YouTuber Oğuzhan Uğur, User.vision'ın kurucusu Batukhan Taluy, Datapare'in yazılım geliştiricisi Baran Berkay Barakçin ve Epixel'in kurucusu Burak Çaplı yeni açıklanan isimler oldu.

4129 Grey CEO’su Alemşah ÖztürkHepsiburada‘nın CMO’su Yüce ZereySeslenen Kitap‘ın kurucusu Berk İmamoğlu, Next Big Thing‘in kurucusu Eren Koçyiğit ve AppSamurai‘nin CEO’su Emre Fadıllıoğlu, Doğan TV Holding‘in Dijital Medya ve Satış Grup Başkanı Haymi Behar ve Doğuş Yayın Grubu‘nun Digital Technologies Director’ı Burhan İnegöl ise daha önce sizlerle paylaştığımız isimlerdi.

Alemşah Öztürk - 4129Grey
Aras Şenyüz - Netmarble
Baran Berkay Barakçin - Datapare
Batukhan Taluy - User.vision
Berk İmamoğlu - Seslenen Kitap
Burak Çaplı - Epixel
Burhan İnegöl - Doğuş Yayın Grubu
Emre Fadıllıoğlu - AppSamurai
Eren Koçyiğit - Next Big Thing
Haymi Behar - Doğan TV Holding
Kaan Kayabalı - Onedio
Oğuzhan Uğur - Müzisyen/YouTuber
Samet İnanır - Onedio
Sarper Danış - Hype
Yüce Zerey - Hepsiburada

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Medya Sponsorları

Destekleyen

Gün boyu sürecek olan Webrazzi Dijital 2018'e dijital sektörde yer alan ya da almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza katılım gösterip sahnedeki bilgi verici sunumları izleyebilir, kahve molalarında sektördeki isimlerle tanışıp iş ağınızı genişletebilirsiniz.

Webrazzi Dijital 2018’e bilet almak için buraya, konuşmacı önermek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz. Sponsor olmak içinse henüz geç kalmadınız [email protected]’a e-posta atabilirsiniz.

Ayrıca hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.