IEG yatırım bankası CEO’su Stefan Heilmann Blockchain Venture Summit’te

IEG yatırım bankası CEO’su Stefan Heilmann Blockchain Venture Summit’te

Webrazzi sahnesinin yabancısı olmayan bir isim Stefan Heilmann, 28 Mart tarihinde düzenlenecek olan Blokchain Venture Summit etkinliğimizde de konuşmacı olarak aramızda olacak.

IEG’de kurucusu olduğu dijital ve teknoloji masasının da global yöneticisi olan Heilmann, aynı zamanda; Global Menkul Kıymetler ve IEG Yatırım Bankacılığı Grubunun bir ortaklığı olan IEC-Global Türkiye’nin de başkan yardımcılığı görevini üstleniyor. Şirket; halka arz, borç finansmanı ve Türkiye’de ki özelleştirme işlemlerine ilişkin danışmanlık hizmetleri veriyor.

1999 yılında kurulan ve ortakları tarafından sahip olunan IEG Yatırım Bankacılığı Grubu; internet, teknoloji ve teknoloji hizmetleri alanında birleşme ve devralmalar, finansman ve CFO danışmanlığı konusunda deneyimli, butik bir küresel bankacılık grubu olarak tanınıyor. Grup gelişmekte olan pazarlarda yerel olarak konumlanıyor.

Blockchain konusunda ilgili kişilerin tüm gün sürecek etkinlikte birbirinden değerli konuşmacıları dinleme ve tanışma imkanı bulabileceğinizi belirtelim. Son olarak etkinlikle ilgilenenlerin erken kayıt fırsatınıda kaçırmamasını hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.