360 derece video çeken Insta360'a FlowState adlı yeni bir özellik geldi

360 derece video çeken Insta360'a FlowState adlı yeni bir özellik geldi

360 derece fotoğraf ve video çekimlerinin gün geçtikçe yaygınlaşması, sanal gerçeklik uygulamalarının yayılması ve Facebook ile YouTube gibi platformların 360 derece içerikleri desteklemesi ile çeşitli gereklilikler ortaya çıkıyor. Bu gerekliliklerinin sonucunda, iPhone'larda kullanabildiğimiz Insta360'ı daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Kullanıcıların iPhone’larını 360 derece video ya da fotoğraf çekebilen bir cihaz haline getiren Insta360'a şimdi de FlowState adlı yeni bir özellik eklendi. Stabilizasyon odaklı yeni özellik, bir köpeğin sırtına monte edilmiş bir kamera gibi hızlı ve hareketli videoların daha düzgün çekilmesine olanak sağlıyor. Aynı zamanda çok küçük hareketli nesneleri bile takip etmek gibi özelliği de mevcut.

Insta360, birçok akıllı telefon kullanıcısının 360 derece kameralarla ilgilendiğini fark etti. Bu yüzden 360 ​​derecelik görüntülerin daha ilginç geleneksel kliplere ve filmlere dönüştürülebileceği kullanıcı dostu özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şirketin Insta360 ONE modeli, otomatik çerçeveleme, HD çözünürlükte düz kırpma ve altı eksenli sabitleme için ücretsiz çekim özelliğine sahip. Bu nedenle FlowState'in Insta360'ın ONE modelinin bu alanlarda kullanımını daha kolay ve daha etkili hale getirmesi bekleniyor.

Her ne kadar Insta360 ONE modeli dahil bütün özelliklerin 299 dolara satışa çıkacağı söylense de asıl detaylar 20 Mart'ta paylaşılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.