YouTube videolarını zenginleştirmek isteyenler için yeni alternatif: Videozyme

YouTube videolarını zenginleştirmek isteyenler için yeni alternatif: Videozyme

Özellikle video içerik üreticilerinin işini oldukça kolaylaştıracak olan bir çözüm olan Videozyme, videolarınıza yazılar, logolar ve linkler eklemenize olanak tanıyor. Günümüzde oldukça popüler olan YouTube videoları hazırlamak için başarılı bir alternatif olan Videozyme, videoları daha ilgi çekici bir hale getirmek için pek çok farklı seçenek sunuyor.

Başlık, logo ve link ekleme

Toplamda 15 farklı başlık seçeneği sunan Videozyme aracının sunduğu pek çok başlık seçeneğinin animasyonlara sahip olduğunu da ekleyelim. Sadece yazı ve başlıklar değil şekiller, sosyal medya logoları ve hesap paylaşımları için de seçenekler sunan Videozyme, toplamda 20 sosyal medya logosu sunuyor.

Videolarınızda kullanabileceğiniz 23 farklı şekil de sunan Videozyme, kendi şekil veya logonuzu sisteme kaydetmenize de imkan veriyor.Yazılara ve sosyal medya logolarına link ekleme imkanı da sunan Videozyme, oldukça basit bir kullanıma sahip. Üzerinde çalışmak istediğiniz videoyu YouTube linki olarak sisteme ekleyebilirsiniz.

Videonuzu seçtikten sonra ise yapmanız gereken tek şey dakikalara göre videonuza eklemek istediğiniz başlık, logo ve şekilleri seçmek. Videolara eklenen yazıların renginin ve yazı tipinin, logoların ise boyutlarının değiştirilebildiğini de ekleyelim. Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı pakete sahip olan Videozyme, ücretsiz versiyonunda 5, aylık 10 dolar ücrete sahip olan versiyonunda ise sınırsız video üzerinde çalışmanıza imkan veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.