Aylık 250 bin TL ciroya ulaşan Banamama'dan sosyal sorumluluk projesi: Askıdamama

Aylık 250 bin TL ciroya ulaşan Banamama'dan sosyal sorumluluk projesi: Askıdamama

Evcil hayvanlar için online mama ve bakım ürünleri abonelik servisi Banamama, 2016 yılının ağustos ayında faaliyete başladığından bu yana 1.300'den fazla düzenli ödeme yapan evcil hayvan sahibine ulaştı.

Sadece kendi evinde evcil hayvan besleyen kullanıcıları değil, sokakta ve bakım merkezlerinde ya da bir sitede ortak beslenen hayvanların mama ve diğer ihtiyaçlarının düzenli bir şekilde karşılanmasını sağlayan platform, İş Bankası'nın Workup programı sayesinde 7 ay önce tohum yatırım aldı ve şu anda 24 ilde aktif kullanıcıları bulunuyor.

Daha önce sizlerle paylaştığımız girişim Banamama ayrıca kart kampanyaları ve markaların işbirlikleriyle birinci yılın sonunda aylık cirosunu 250 bin TL'ye çıkardığını paylaştı. Bu arada belirtelim Banamama üzerinden yapılan alışverişlerin yüzde 5'i, her ay barınaklara yardım olarak bağışlanıyor.

Sosyal sorumluluk projesi: Askıdamama

Sosyal sorumluluk projeleri konusunda bununla da sınırlı kalmayan Banamama'nın kurucuları, Askıdamama adlı bir platform daha kurdu. Barınaklardaki ve sokaklardaki evcil dostlarımızın da düzenli mamaya erişebilmesi için evcil hayvan severlerle onlar arasında bir köprü olmayı amaç edinmiş sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Askıdamama üzerinden yaptığınız bağışlar, her ay düzenli olarak seçilen barınaklara ve sokak hayvanlarına yardım olarak gönderiliyor. Platformun ilk yardımı ise geçen hafta gerçekleşti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.