Tasarımcılar için kullanıcı akış diyagramı aracı: Overflow

Tasarımcılar için kullanıcı akış diyagramı aracı: Overflow

Tasarımcıları oldukça mutlu edecek yeni bir ürünü paylaşmak istiyorum. Henüz kullanıma sunulmamış olsa da Producthunt üzerinde bir çok tasarımcının ilgisini çekmeyi başaran bu ürün, tasarımcılara kullanıcı akış diyagramını kusursuz ve kolay bir şekilde sunabilme imkanı veren Overflow.

Başarılı bir prototip oluşturma aracı olan Proto.io'yu tasarlayan ekip tarafından geliştirilen bu ürünün diğer kullanıcı akış diyagramı araçlarından ayrılan en önemli özelliği araç üzerinde hazırladığınız akışı şık bir şekilde sunabiliyor olmanız.

https://youtu.be/eAjDDQHbJLk

Sadece mobil odaklı gibi görünse de mobil cihazlar dışında masaüstü tasarımları ve hatta televizyon için yapılan tasarımlarda bile kullanılabilecek bir ürün olarak tanıtılıyor. CEO Alexis Piperides "Kullanıcı akış diyagramı nasıl hazırlanmalı?" sorusuna Overflow'u hazırlayarak doğru bir cevap verdiklerini belirtiyor.

Popüler araçlardan Sketch'in son yaptığı güncellemeler ile kullanıcı akış şeması hazırlama konusunda oldukça gelişmiş özellikler sunuyor olması Producthunt üzerinde geliştiricilere sorulmuş önemli sorulardan. Geliştiriciler burada Sketch'in tüm özelliklerini destekliyor olmaları yanında bir sunum aracı olarak da Overlow'un kullanılabiliyor olmasını öne çıkarıyorlar.

Henüz ürünü test etme fırsatım olmadığı için detaylı olarak tüm özelliklerini inceleme ve paylaşma fırsatım olmadı fakat tasarımcılardan gelen olumlu tepkiler ve gerçekten de oldukça basit ve detaylı bir akış şeması oluşturabiliyor olması dolayısıyla tasarımcılara çok büyük zaman kazandıracağı kesin. Yöneticiler ve müşteriler için de daha anlaşılır sunumlar yapılabilecek olması da cabası.

Birkaç hafta içinde kullanıma açılacak olan Overflow sadece 3 gün içerisinde 13 binden fazla erken erişim talebi almış durumda. Siz de ürünün videosunu izleyerek yerinizi alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.