SXSW'da Türkiye İş Bankası'nın da katkılarıyla Türk rüzgarı esecek

SXSW'da Türkiye İş Bankası'nın da katkılarıyla Türk rüzgarı esecek

Dünyanın birçok ülkesinden geniş bir katılımın olduğu dijitalleşme, teknoloji, film, müzik ve oyun trendlerini kapsayan interaktif festival SXSW bu yıl 9-18 Mart 2018 tarihleri gerçekleşecek. İş Bankası, Texas Austin’de düzenlenen dünyanın en büyük dijital inovasyon etkinliği South by Southwest’in (SXSW) Trade Show fuarında, Türkiye'den girişimlerin teknolojik gelişmelerinin sergileneceği, Türk rüzgarı estirecek TurkishStation alanını ile karşımızda.

11-14 Mart arasında açık olacak TurkishStation stant alanında, Workup girişimlerinden Overstruct ve Pacer’ın ürünleri, İş Bankası desteğiyle sergilenecek ve dünyanın farklı noktalarından gelen katılımcılara tanıtılacak. Ayrıca, Silikon Vadisi’ndeki inovasyon merkezi Maxitech aracılığıyla İş Bankası’nın teknoloji ortağı SoftTech tarafından geliştirilmiş ve ihraç edilebilir ürünlerinin tanıtımı da yapılacak.

PictaWorks tarafından Türkiye'den iyi işlerin potansiyelini ortaya çıkarmak için tasarlanan SXSW Trade Show TurkishStation’da potansiyellerini ortaya çıkaracak olan girişimler, 12 Mart akşamı düzenlenecek, Türkiye’den ve dünyanın farklı yerlerinden girişim kurucuları, yatırımcılar, global şirket yöneticilerinin katılacağı ayrı bir resepsiyonda sahneye çıkıp projelerini tanıtacaklar.

İş Bankası, SXSW Trade Show alanında TurkishStation’ı destekleyerek, ülkemizden çıkan fikirlerin ve projelerin globaldeki girişimcilik ekosisteminin paydaşlarıyla buluşmasına olanak sağlıyor. SXSW'da gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.