Ürün tanıtımında kullanabileceğiniz 10 araç

Ürün tanıtımında kullanabileceğiniz 10 araç

Markanızı, fikrinizi, ürününüzü tanıtırken daha etkili olmak için video ve görsellerden yararlanmak isteyebilirsiniz. Ancak bir tanıtım videosu oluşturmak, etkileşimli prototipler yaratmak, uygun ve çarpıcı görseller bulmak kolay olmayabilir. Bu benzeri konularda yararlanabileceğiniz 10 aracı inceledik.

Dunnnk

Dunnnk, tasarımınızı yüklediğinizde saniyeler içinde mockup’ını oluşturan ücretsiz bir prototip hazırlama platformu. Oluşturdukları mockup’lar yüksek çözünürlüklü ve indirme için ekstra bir ücret talep etmiyorlar. Tasarımcı ve geliştiricilere zaman kazandırmayı hedefleyen Dunnnk üzerindeki görseller, aksi belirtilmediği sürece ticari kullanıma açık.

VideoScribe

VideoScribe, beyaz tahta üzerinde çizimlerle izleyiciye seslendiğiniz videolar hazırlamanızda yardımcı olan bir araç. Tasarım ya da yazılım bilgisine gerek kalmadan whiteboard video türündeki kendi videonuzu yaratmanızı sağlıyor. Bünyesindeki pek çok hazır çizim sayesinde istemediğiniz sürece kendi çiziminizi yapmak zorunda kalmıyorsunuz. VideoScribe’la kişiselleştirebildiğiniz whiteboard videolarınızı oluşturmanın ücreti kullanıcı sayısı ve ödeme planına göre değişiyor.

Explainify

Explainify, markanız için kısa tanıtıcı videolar hazırlayan bir araç. Hikayenizi basit ve etkili bir animasyon videoya taşıyıp dikkat çekmenizi sağlıyor. Kullanıcı psikolojisini göz önünde bulundurarak yaratıcı videolar yaratmaya çalışan ekip, girişimlerin anlatmak istediklerinin kullanıcıya geçmesini hedefliyor. Explainify’ın sizin için hazırlayacağı bir videonun ücretlendirilmesi için kendileriyle iletişime geçmeniz gerekiyor.

Recordit

Recordit, ekranınızdaki hareketliliği video olarak kaydedebildiğiniz ücretsiz bir uygulama. Ekranınızda belirlediğiniz alanı kaydedip anında paylaşılabilir bir link alıyorsunuz. Recordit, ekranınızdaki görüntüden GIF oluşturma özelliğiyle de ilgi çekiyor.

Appetize.io

Appetize.io, tarayıcınızda deneyimleyebileceğiniz bir iOS simülatörü. Uygulamanızı ZIP dosyası formatında yüklüyorsunuz ve Appetize.io size uygulamanız için oluşturdukları iOS simülatörünün linkini mail atıyor. Farklı iOS cihazlarında görebildiğiniz uygulamanızın simülatörünü tanıtım amaçlı kullanabiliyorsunuz. Appetize.io'nun ücreti kullanıcı sayısı, simülasyon süresi ve hizmetlerinin çeşitliliğine göre ayda 2000 dolara kadar çıkabiliyor.

Placeit

Placeit, site ya da uygulamanız için anında mockup oluşturmanızı sağlayan bir araç. Bir ekran görüntüsü ya da link yüklediğinizde istediğiniz her cihaz için mockup oluşturuyorlar. Şablonlarını sürekli güncel tutmaya çalışan Placeit’in ücreti, istediğiniz mockup sayısına göre ayda 29 ile 199 dolar arasında değişiyor.

Storyblocks

Storyblocks; pek çok video, fotoğraf, vektör, illüstrasyon ve ses bulabileceğiniz geniş bir platform. Video (Videoblocks), görsel ve ses (Audioblocks) içerikleri için üç ayrı arşivden oluşan Storyblocks’un arşivlerinin farklı ücretlendirme planları bulunuyor. Siteye kaydolduğunuzda içerikleri telif hakkı ücretine tabii olmadan elde edebiliyorsunuz.

Videolean

Videolean, dakikalar içinde ürününüzü tanıtan profesyonel bir video hazırlamanızı sağlayan online bir araç. Platform üzerinden amacınıza uygun bir şablon seçiyorsunuz; yazı, görsel ve seslerde değişiklik yaparak kişiselleştiriyorsunuz ve videonuzun yüksek çözünürlüklü paylaşılabilir haline ulaşıyorsunuz. Videolean her adımda sizi yönlendirerek süreci kolaylaştırıyor. Videolean’in ücreti oluşturabileceğiniz video sayısı ve hizmetlerinin çeşitliliğine göre ayda 29 ile 299 dolar arasında değişiyor.

Dissolve

Dissolve, ürününüzün tanıtımında kullanabileceğiniz stok fotoğraf ve videoları telif hakkından arındırılmış bir şekilde sunan bir platform. Video ve fotoğraflarını teknik kalite, estetik ve kültürel ilişki açısından inceleyip derleyen Dissolve, güzel stok içeriklerin tasarımcılar tarafından kolayca erişilebilir olmasını amaçlıyor. Dissolve’un fotoğraf ve videoları için kalitelerine göre değişen ücretlendirme planları bulunuyor.

Startup Videos

Startup Videos, girişimlerin tanıtıcı videolarından oluşan ücretsiz bir platform. Girişimleri göz önünde tutarken bir yandan videoları yaratan tasarımcı ve ajansları da tanıtan Startup Videos, komünite tabanlı günlük bir startup video platformu. Videoları farklı kategoriler altında bulabiliyor, startup videoları hakkındaki içeriklere sitenin blogundan ulaşabiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.