Sahibinden.com'un 2017'de öne çıkan sayıları

Sahibinden.com'un 2017'de öne çıkan sayıları

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2017'de neler yaptığını paylaştı. Çalışan sayısını bir önceki senenin sonuna oranla yüzde 24 artıran Sahibinden sayfa görüntülenme ve sosyal medyadan gelen trafiği de oldukça şaşırtıcı.

2017 yılında çalışan sayısını 247 kişi artırarak 600’ün üzerine taşıyan Sahibinden.com, web sitesi ve mobil uygulamalar üzerinden toplam aylık 43,1 milyon kullanıcıya ulaştı. Mart ayında 263 milyon ziyaret, Ekim ayında ise 8,1 milyar sayfa görüntüleme ile rekor rakamlarına da paylaşan Sahibinden adeta bir yayıncı gibi trafiğe sahip. Sosyal medyadan yönlenen trafiğini de paylaşan Sahibinden.com, Facebook kaynaklı trafiğini de 67,9 milyon olarak açıkladı.

2017'deki yeniliklerine bakacak olursak Sahibinden.com, gayrimenkul ilanlarının tüm detayları ile gezilebildiği “3 Boyutlu Tur”, iOS uygulamasında çalışan ve menülere sesle erişimi sağlayan “Sesli Komut”, Vasıta, Emlak ve İkinci El ve Sıfır Alışveriş kategorilerinde ilanları karşılaştırma imkanı sunan özellikleri de hayata geçirdi. 360 derece fotoğraflı ilanlardaki fotoğrafların cep telefonunda ve VR gözlüğü ile görüntülenebilmesi, QR Kod ile masaüstü bilgisayarlarda üye girişi, ilan konumuna site bilgisinin eklenmesi ve site seçerek arama yapılabilmesi, sene içerisinde ön plana çıkan diğer yenilikler oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.