Samsung Gear IconX (2018) incelemesi

Samsung'un kablosuz kulaklığı olan Samsung Gear IconX (2018) incelemesi ile karşınızdayız. İlk olarak 2016 yılında karşımıza çıkan Gear IconX, 2018 versiyonu ile birlikte önemli özellikler kazandı. Pil performansını 1 saatlerden 5 saat seviyesine kadar çıkartan Samsung Gear IconX (2018), AirPods'un en önemli rakiplerinden.

Gri, pembe ve siyah olmak üzere 3 renk seçeneğine sahip olan Samsung Gear IconX (2018), tasarım anlamında küçük değişiklikler yaşayan şarj kutusu ile birlikte geliyor. Tıpkı ilk model gibi kulak içi bir kulaklık olan Samsung Gear IconX (2018), başarılı bir ses izolasyonu sağlıyor.

iOS için kısıtlı destek

Kulaklıkların her biri 8 gramken şarj kutusu ise 54,5 gram ağırlığında. Bluetooth 4.2 bağlantısına sahip olan Samsung Gear IconX (2018), 4 GB dahili depolama sunuyor. Hem Android hem de iOS platformu ile kullanılabilen Samsung Gear IconX, Samsung'un Gear uygulaması ile daha fazla yeteneğe kavuşuyor.

5 saate varan pil ömrü

Kulaklığın üzerinde bulunan dokunmatik alan sayesinde jestlerle kontrol edilebilen Samsung Gear IconX (2018), Ambient Sound moduna da sahip. Koşu ve yürüyüşleri de algılayabilen kulaklık bir spor koçu olarak görev görüyor. Fakat Samsung Gear IconX (2018) modelinin Türkçe dil desteğine sahip olmadığını da ekleyelim.

Bluetoothla birlikte kullanıldığında 5, dahili depolaması ile birlikte kullanıldığında ise toplamda 7 saate kadar pil performansı sunan Samsung Gear IconX (2018), ülkemizde 699 TL fiyat etiketine sahip. AirPods ile birlikte tamamen kablosuz kulaklık pazarının en iddialı alternatiflerinden olan Gear IconX (2018), bataryası, tasarımı ve ses performansı ile ön plana çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.