Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansımızın yeni konuşmacıları belli oldu

Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansımızın yeni konuşmacıları belli oldu

7 Mart Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent‘te düzenleyeceğimiz 2018’in ilk Webrazzi konferansı olan Webrazzi E-Ticaret 2018'e sayılı günler kala konuşmacı sayımız da gittikçe artıyor.

Türkiye’deki e-ticaret sektörünün önemli isimlerinin bir araya geleceği konferansımızda sadece e-ticareti değil, perakendede yaşanan dijital dönüşüm ve bu dönüşümün sonuçları gibi birçok konuyu konuşacağız.

Webrazzi E-Ticaret 2018’e, e-ticaret sektöründe yer alan ya da almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza gelip istediğiniz sunumu izleyebilir, sektörün önemli isimleriyle kahve molalarında tanışıp networking'inizi genişletebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde, Webrazzi E-Ticaret 2018'in ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını açıklamıştık. Şimdi de yeni belirlenen isimleri sizlerle paylaşıyoruz. Konferansın konuşmacıları her geçen gün artmaya devam ederken biz de belirlenen isimleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz, takipte kalın!

Webrazzi E-Ticaret 2018'in kesinleşen konuşmacıları

Barış Aşık - askfriendo
Cüneyt Erpolat - Alibaba.com
Dora "Stratera" Özsoy - Fenomen
Ece Altunmaral - Reflect
Emre Yusufoğlu - Unilever
Ergin Üner - Bisu
Erhan Musaoğlu - Logiwa
Fikret Toydemir - Exastax
Göksel Güren - Vitrinova
Güven Çelikkaya - CC Media
Hande Çilingir - Insider
İrem Çalhan - Fenomen
Kaan Çelikmen - Marks & Spencer / GAP / Banana Republic
Özge Gürsoy - EY Türkiye
Salih Yılmaz - LC Waikiki
Selim Aykut - Fjord
Serkan Uğraş Kaygalak - İş Bankası
Sonay Berktaş -
GazeteEkmekSüt
Yushik Kim - n11.com
Yusuf İbili - B2CDirect

Herkesin merak ettiği konuları değerli konuklarıyla ele alacak Webrazzi E-Ticaret 2018'in yeni isimleri, EY Türkiye'nin Perakende Lideri Özge Gürsoy, CC Media'nın Operasyon Direktörü Güven Çelikkaya, Unilever'in E-ticaret Müdürü Emre Yusufoğlu ve YouTube fenomenleri Dora "Stratera" Özsoy ile İrem Çalhan oldu.

Daha önce konuşmacı olarak açıkladığımız isimler ise şu şekildeydi; Alibaba.com'un Türkiye yöneticisi Cüneyt Erpolat, Fjord'un Business Design Director'ı Selim Aykut, Exastax'ın kurucusu Fikret Toydemir, B2CDirect'in CEO'su Yusuf İbili, BiSu'nun kurucusu Ergin Üner ve Vitrinova'nun kurucusu Göksel Güren, İş Bankası Kartlı Ödeme Sistemleri Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak, Insider'ın kurucu ortağı Hande Çilingir, Logiwa'nın CEO'su Erhan Musaoğlu, Reflect'in kurucu ortağı Ece Altunmaral, askfriendo'nun kurucusu Barış Aşık, GazeteEkmekSüt'ün kurucusu Sonay Berktaş, LC Waikiki E-Ticaret direktörü Salih Yılmaz, Marks & Spencer, GAP ve Banana Republic'in E-Ticaret ve CRM müdürü Kaan Çelikmen ve n11.com’da Strateji ve Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Yu-Shik Kim.

Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansı için bilet almak isterseniz buraya, konuşmacı önermek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Medya Sponsorları

 

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

7 Mart Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.