Uploader Window, web siteleri için dosya yükleme penceresi sunuyor

Uploader Window, web siteleri için dosya yükleme penceresi sunuyor

Uploader Window, web siteleri, uygulamalar ve projeler için dosya yükleme penceresi oluşturuyor. Bir kaç satır Javascript koduyla sistemlere kolayca entegre olan Uploader Window ile kullanıcılarınız sisteme kolayca fotoğraf yükleyebildiği gibi, bu fotoğrafları yine aynı pencere üzerinden düzenleyebiliyor.

Uploader Window fotoğrafı sisteme tamamen yüklemeden önce kullanıcılara, kesme, boyutlandırma, çevirme ve efektler gibi düzenleme seçenekleri sunuyor. Üstelik fotoğraflar başta bilgisayarınız olmak üzere bir çok farklı kaynaktan yüklenebiliyor. Bu kaynaklar arasında linkler, Facebook, GDrive, Dropbox ve YouTube da yer alıyor. Uploader Window'un öne çıkan diğer özellikleri ise web'de görsel arama, kamera ve mikrofon desteği. Dolayısıyla Uploader Window'u projenizde farklı amaçlarla da kullanmanız mümkün.

Bu arada Uploader Window'un sınırsız alan adlarında sınırsız görsel işlemeyle birlikte sınırsız yükleme kapasitesine sahip olduğunu belirtelim. Böylece görseller Amazon S3'de ya da DigitalOcean alanlarında depolanabiliyor.Kolay entegrasyon, kod yazmadan kişiselleştirme ve fotoğrafları otomatik olarak boyutlandırması sayesinde bant genişliğinden tasarruf etme gibi özellikler bir çok proje sahibi için ilgi çekici olabilir.

Yine de Uploader Window'un ücretsiz olmadığını belirtelim. Aracın web sitesinde fiyatları 9.99 dolar ve 19.99 dolar olmak üzere iki farklı paket sunulmuş durumda.Paketler arasında ise özellik anlamında bir fark yok. Ancak yıllık ödeme yapanlar aynı paketi 9.99 dolara alabiliyor.

Yurt dışında yaşayan biri için daha makul olan fiyatlar kur farkından dolayı işe yeni başlamış girişimcilerin vermeyi tercih etmeyeceği bir rakam olabilir. Buna rağmen Uploader Window'a şans vermek isterseniz 30 günlük ücretsiz deneme süresi olduğunu söylemeden geçmeyelim. Eğer sitenize yüklemeden önce denemek isterseniz site üzerinde yer alan demo sürümüne de göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.