Haberleri takip etmek için yeni alternatif: Tiyi Haber

Haberleri takip etmek için yeni alternatif: Tiyi Haber

Haberleri hızlı bir şekilde takip etmek isteyenler için her geçen gün karşımıza yeni alternatifler çıkmaya devam ediyor. 3 yazılımcı arkadaşın hobi olarak başladığı Tiyi Haber - Yorumla ve Paylaş projesi, Şubat ayının başlarında kullanıma sunuldu.

Haberler için kaynak seçme imkanı

Güncel haberleri, uzun metinler, boğucu galeriler ve bol reklamlı haberler yerine okuyucu gözünden hızlıca takip etmenize olanak tanıyan Tiyi Haber - Yorumla ve Paylaş, platform içinde sunduğu haberleri farklı kaynaklardan alıyor. Okuyucusuna kendi kaynağını seçmesine de imkan veren Tiyi Haber, aynı haber için birden fazla kaynak sunuyor ve kaynağı kullanıcısına seçtiriyor.

Yaklaşık 2 yıl içinde geliştirilen Tiyi Haber - Yorumla ve Paylaş, Günün öne çıkan başlıklarını, Türkiye’de gündeme oturmuş popüler haberleri ve yapılan yorumları takip etmek için başarılı bir alternatif. Haberin kısa bir özetini paylaşan ve devamını okumak isteyenleri ise kaynağına yönlendiren uygulama, hem Android, hem de iOS platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda.

Arama özelliği sayesinde girdiğiniz anahtar kelimeler doğrultusunda çıkan sonuçları size anında ulaştıran Tiyi Haber - Yorumla ve Paylaş, günün öne çıkan haberlerini anlık bildirim olarak kullanıcılarını ulaştırıyor. Son dakika, popüler, spor, ekonomi ve teknoloji olmak üzere 5 farklı kategoriye sahip olan uygulama, tasarım anlamında ise rakiplerinin gerisinde. Dilerseniz Tiyi Haber - Yorumla ve Paylaş uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.