Meal Box, Hasan Aslanoba'dan 500 bin dolar yatırım aldı

Meal Box, Hasan Aslanoba'dan 500 bin dolar yatırım aldı

İlk olarak 2014 yılında karşımıza çıkan hazır yemek girişimi Meal Box, yatırımcı Hasan Aslanoba'dan 500 bin dolar yatırım aldı. Aldığı yeni yatırımla birlikte toplam yatırımını 5 milyon dolara çıkartan Meal Box, aldığı yatırımla kendi ürün ve teknolojilerini geliştirerek hizmet kalitesini artırmayı planlıyor.

Yemek abone sayısı 2 bin 500'e çıktı

Hatırlatmak gerekirse Meal Box, her gün değişen ve dört çeşit yemek içeren taze, sağlıklı ve lezzetli menülerini üçüncü partilerle iş birliği yapan özgün dağıtım modeliyle İstanbul'un her yerine vaktinde ulaştırmayı hedefleyen bir girişim. "Bugün ne yesek?" sorununu her gün yaşayan küçük ofislere taze, sağlıklı ve lezzetli öğünler sunarak son iki yılda hızla büyüyen Meal Box, yemek abone sayısını 2017 yılı içinde 400'den 2 bin 500'e çıkarmayı da başardı.

2017 yılı içinde Meal Box Fit markasıyla diyet beslenme alanında yenilikçi ve zahmetsiz bir çözüm de geliştiren Meal Box'ın CEO'su Murat Demirhan, aldıkları yatırımın yeni abonelik modellerini test etmek için kendilerine önemli bir fırsat sunduğuna dile getirdi.

2017 yılında gerçekleştirdikleri yeniden yapılanma sonucunda "yemek aboneliği" modelinde geçiş yaptıklarını dile getiren Demirhan, alınan yatırımın Meal Box'a yeni iş modellerini değerlendirmek için bir oyun alanı bıraktığını da paylaştı. Son olarak Murat Demirhan'ın 2018 yılının ikinci çeyreğinde 2 milyon doların üzerinde büyük bir yatırım turu planladıklarını sözlerine eklediğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.