Sütaş'ın eve teslim servisi: Sütaş Market

Sütaş'ın eve teslim servisi: Sütaş Market

Marketlerin online siparişe adımı, bu alanda anında teslim servisi de sunan girişimler, sabah belirli saatte servis yapan GazeteEkmekSüt gibi servislerin doğması market alışverişinin geleceğini şekillendiriyor.

Ülker'in yatırım şirketi ile ŞOK marketi satın alması gibi ilerleyen süreçte üreticilerin dikey entegrasyonu gelir mi bilinmez ama Sütaş'ın direkt satışa başlamış olması bu alanda önemli bir adım.

Gelelim detaylara 1975 yılından beri hizmet veren  Sütaş, online sipariş yoluyla da tüketicilere ulaştırmayı hedefleyen Sütaş Market adlı yeni bir platform oluşturdu.

Sütaş Market, Süt&Krema, Tereyağı&Kaymak, Ayran, Yoğurt, Peynir, Bebek&Çocuk ile Sütlü Tatlılar olmak üzere 7 farklı kategoride hizmet veriyor. Sütaş Market'te bu kategorilerin yanında ücretsiz teslimat seçeneğiyle özel paketler de yer alıyor. Üstelik ücretsiz teslimat için sadece bu paketlerden birini kullanmanıza da gerek yok, 60 TL ve üzeri alışverişlerinizde de teslimat ücreti ödemenize gerek kalmıyor.

Sütaş Market'te hafta içi saat 4'den önce verilen siparişler, ertesi iş gününden itibaren istenilen saat aralığında teslim ediliyor, resmi tatillerde ve pazar günleri ise teslimat yapılmıyor. Sütaş Market'ten vereceğiniz tüm siparişler, buz aküleri içeren ısı yalıtımlı özel kutular içerisinde adresinize teslim ediliyor. Alıcı siparişini 24 saat içerisinde teslim almaz ve sipariş 48 saat içerisinde teslim edilemez ise teslimat Sütaş’a iade ediliyor.

Favori ürünlerinizden oluşan paketler de oluşturmanıza izin veren Sütaş Market'e sutas.market adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.