Yerel pazaryeri Bikoshu, bitcoin ile alışveriş dönemine başlıyor

Yerel pazaryeri Bikoshu, bitcoin ile alışveriş dönemine başlıyor

Big Bang 2017’de sahne alan girişimlerden biri olan ve toplamda 100 bin TL ödülle layık görülen Bikoshu, bitcoin ile alışveriş dönemine başlıyor. Üç girişimci ortağın çocukluklarındaki mahalle konseptini sanal ortama taşıma hayaliyle karşımıza çıkan Bikoshu, kullanıcılarının mahallelerinde bulunan restoran, dükkan ve mağazalardan online alışveriş yapabilmelerini sağlayan bir platform olarak hizmet veriyor.

Bakkal, market, restoran, fırın, pastane, kahve, ofis malzemeleri, çiçekçi ve kozmetik gibi farklı dükkanları bir arada barındırmayı hedefleyen Bikoshu'nun diğer online sipariş sitelerinden en büyük farkı ise her türlü günlük tüketim ihtiyacını son kullanıcılara aynı platformda sunmak.

Sıfır komisyon politikası sayesinde esnafa destek olmayı da planlayan Bikoshu, müşterilerine bütün siparişlerinde, daha sonra yapacağı alışverişlerde kullanılmak üzere Bikoshu'nun kendi sanal parası olan BiNakit kazandırıyor. Uygulamaya eklenen bitcoin ödeme kabul etme özelliği ile şimdi de müşteriler isterlerse bitcoinlerini BiNakit olarak harcayabiliyor.

BiNakit kazanma fırsatı

Bikoshu’da bitcoin ile ödeme yapmak ise oldukça basit. Öncelikle platformdaki Hesabım seçeneğinden "Digital Cüzdanlarım"menüsü üzerinden Digital Para cüzdanlarınızın olduğu sayfaya gitmeniz gerekiyor. Bu işlemin ardından “Cüzdan Oluştur" butonuna basarak bitcoin cüzdanı oluşturuluyor.

Daha sonra ise mobil cihaz ya da kullanılan herhangi bir cüzdandan Bikoshu.com üzerinde oluşturulan cüzdana bitcoin gönderiliyor. Bikoshu'nun üyelerinin getirdikleri her arkadaşları için 5 TL tutarında BiNakit kazanma fırsatı yakaladığını da belirtelim. Böylece Bikoshu üyeleri sisteme dahil ettikleri arkadaş sayısı kadar BiNakit kazanabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.