Maximum Mobil'de QR kod ile ödeme dönemi başlıyor

Maximum Mobil'de QR kod ile ödeme dönemi başlıyor

Türkiye İş Bankası‘nın mobil bankacılık alanındaki uygulaması Maximum Mobil, QR kod ile ödeme seçeneği sunmaya başlıyor. Kullanıcılar gazete, dergi veya afiş gibi mecralarda gördükleri ürünün QR kodunu Maximum Mobil uygulaması içerisinden okutarak söz konusu ürünü satın alma imkanı sunacak olan İş Bankası, satın alım sürecini oldukça kolaylaştırıyor.

Satın alma deneyimini dijitalde uçtan uca yaşatan bir ekosistem bakış açısı ile tasarlanan Maximum Mobil platformuna, İş Bankası Kültür Yayınlarının QR ile ödeme seçeneği altında dahil olduğunu da ekleyelim. Maximum Mobil kullanıcıları QR ile ödeme seçeneğini kullanarak gazete, dergi veya afiş gibi basılı mecralar üzerinde yer alan Kültür Yayınları’na ait kitapları QR kodlarını okutarak anında satın alabiliyor.

Yüzde 40 indirim fırsatı

Kitaplar kullanıcıların adreslerine teslim ediliyor. 25 Şubat 2018’e kadar devam eden kampanya kapsamında ayrıca yüzde 40 indirim ve ücretsiz adrese teslim fırsatı sunulduğunu da ekleyelim.

Dijitalleşmeyle birlikte platform ekonomisi kavramının öne çıktığını vurgulayan İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, 2018 yılında Maximum Mobil platformunu paylaşacakları iş ortaklarını çeşitlendirmeye ve buna bağlı olarak bu platform üzerinden müşterilerine sundukları ürün ve hizmetleri daha da zenginleştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.